Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajaj csak itt a réten szoktam a libákat kergetni meg a gémeskutat kerülgetni . ez van karrier
Vagy könnyű a terep
nem kaptam sose legot és most kihasználtam . mindent darabjaira és össze.
szép tőled
ha nem titok, mi mindent kellet csinálnod a cr-el?
á dehogy csak nem akarom lelohasztani a maradék önbizalmatokat . további jó időtöltésta vignyetázáshoz én addig karcolok!
kész, vége! lebuktál
PSSZT NE ÉGESS . EZTA TÖBBIEK NEM TUDJÁK.
vagymár lehorzsoltad őket
akkor ezek szerint én jó vok mert nincs matric. :)
Az takarja el az esésből származó sérüléseket!
huh nektek van matricátok a vason? én örülök ha meg tudom tankolni. :)
Korrupt vagyok vagyis korruptak vagyunk de 2matricát raktam fel az elsőt nem szeddte le a matrica 3éves (volt)
lette=szedte
Szerintem símán működik...vagy mosd ügyesen a magasnyomásúval, nekem még 1 matricám se lette le. Igaz amikor a mosóban dolgoztam nyáron volt olyan, hogy bele-bele kapott az autó festésébe(de erről pssszt a főnök nem tudja)
Kezdtem elhinni
széles póstai csomagolós izével ragaszd le...azt nem viszi le, elvileg úgy le tudod húzni, hogy a matircát ne vigye(de ez nem 100 mert most találtam ki )
Jó estét!
Ma volt motormosás magasnyomású csak úgy vitte a fox matricát Az első sugár le is vitte
Jó estét emberek!
Mi a helyzet felétek
Egy sör nem téma. Az első siratón kiizzadom
Vater felvetette hogy eladni az asztali gépet és helyette egy laptop
Én akkor se ha endurozok (próbálok) ha motorozok akkor teljesen ott akarok lenni
SZEVASZTOK!
Az tuti. És nem vagyok állat, hogy vizet igyak. Meg csak akkor, mikor megszomjaztam
de ha nem iszol, kiszáradsz
Teljesen igaz. Nekem se kéne, de hálistennek, ahol mi járunk, elképzelhetetlen a kisteherautó. Max fának lehet nekimenni