Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

apám azt igerte tavasszal megvehetem, de addigra vhogy lovet kell faragnom, mert nem tul vastag a tárcám
egyébként szimo,mtx50,és hasonló moccok után tényleg erős!
amugy vettem mar volan nagyobb mocit xt melle, csak fősuli mellett nem tudnam kihasznalni , a másik ok, h vettük lakást pécsen.......
ja, vigyázzatok is vele durva eszköz huznak benne a lovak, nem egy irányba
különben meg tanulo mocinak kivalo volt .....
gratulalunk szecsunek, nyert egy 2 éves cigány gyereket, amennyiben nyereményét nem veszi 2 napon belül, az egész családot postázzuk neki
VBan egy szuper erős DT 80 eladó
mert letépte a kezét egy dt 80 -as!
azért kérdeztem meg , hogy mi a zsír !

amúgy nem védem szecsut , de ő feltételezte srácról ,hogy eltudja dönteni mit szeretne kb. erőbe és ahhoz képest válaszolt méghozzá brilliánsul ! hozzátéve azt a fegyvertényt , hogy szecsu crosszos csávó .....és ennek ellenére jó volt a válasz
el van nézve, de rossz kisfiju voltál de amugy erdekes a srác azota hozzá se sazgolt a topikhoz vagy akkor miert nem ir?
zo, meseld mar el ezt az elkobzos figurat, mert tök nem vagom, ki és miert vette el a mocit? vagy mi az h elvette egyeltalan?
Tudom sajnos!
Akkor én kérek elnézést
de hülyeségnek tartom ezt a mondjatok meg mit vegyek kérdést lehet h a srácnak 50es dtje volt vagy simson, ... akkor minek akarna egy 50lovas gg-t
na mind1..... töltse ki az adatlapjat és akkor talan leeht neki segiteni a választásban
zoozee ki ez a csuny ember cigivel a szájába?
ezt mentsd el atis ! ez azon az ominózus napon volt mikor elkoboztak minket !
ez is egri vár !
1. nem hurrogtam
2. crt viccből irtam .......
szeva Zoo
szia atis!
Pislogtam is egy kicsit.
Most meg szégyenlem magam
ez ismerös jo kis vas
szia szecsu leoltottak mint a villanyt !
GasGas EC 200!