Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudna vki adni egy olyan oldalt ahol meglehet nézni az 1991-es Honda CR gyári gyertyájának tipusát? vagy ezt csak a boltba tom megkérdezni? az NGK a gyárija igaz?
Cső rider!
A FatBar elég izmos cucc.A Suzuki ezzel jött 05-től,és a Rolinál(Püspöki)is egész jól bírja az igénybevételt.Pedig aztán hasalt vele nagyokat.
De ha rám hallgatsz vegyél valami olcsóbbat.Felesleges kidobálni az ablakon a pénzt.Annyival nem jobb a többinél,mint amennyivel drágább.Ez szerintem igaz a Taperre is
hello
na akkor hogyan mentek ti?
Kösz rátaláltam már! Nincs is rossz képe amit ott ajánlanak csak a hangja nem túl jó... kissé sistergősss. ladás mutaytványhoz kéne megtudnám mutatni milyet dől a kocsi a sajátszemszögből Egy páran ott már összekarcolnák a gatyát Nameg utána vinném quadztatni is meg motoroztatni
motoroscucc.van.hu
Valakinek nincs tapasztalata Renthal Fatbar -kormánnyal?
Mármint arra gondolok hogy bírja-e az eséseket?Meg h meg éri-e azt a bő 20ezer forintot?
Am hy Szecsu!
Végre megtaláltam!
2006 nov.1.a z első hozzászólásom időpontja
Keresgéltem vagy másfél órát
Amúgy szasztok!
Köszi!
nekem volt OREGON ACTION CAM, porállo ,vizállo .űtésállo,,de nagyon tud remegni a felvétel egy bizonyos tempo után,viszont olcso és egyszerű cucc, de ha jobb felvételt akarsz, és van rá pénzed,akkor kell egy profi kamera, be a hátizsákba,és egy kűlsö "helmet cam" pedig a sisakra,,,ebay-on keress rá.
Sziasztok! Valaki ajánljon már egy helyet a neten vagy egy boltot ahol sisakkamerát lehet venni...Vagy esetleg ha tud típust amivel volt/van tapasztalata ne tartsa magában. köszi
Hy all !
Tegnap kaptam választ a tesztnapra, érkezési sorrendben történik az ottani feliratkozás
Miért csak ennyi a hozzászólás?
Nem műxik az oldal?
Jah bocsi, sámson volt. De amit én nyomtam, az biza MZ
Üdv!

Úgylátom lehidaltatok a tuning MZ látványától... benyomom már a haveromét bár a viccek topikba jobban íllene. ez a 4.-5. gen. Mostmár nem fejleszti tovább... Elkezdett egy ETXet csinálni, majd lövök arról is képet
17.oldal gecoo
Theograf [40589+-40181] 2006. március 5. 12:10
Hombres!
Aki tudja, hogy Kerepesen merre van a pálya légyszi írja már le a kedvemért!
hát látod ez lenne a gond..mert a védő felszerelést is kéne vinni és a táskámban meg nem fér el sajna mert max felvittem volna pestre de csizmával és bukóval a kezembe és egy feszülésig telepakolt táskával a kezembe eég hülyén néznék ki
csak gondolom az nektek meg nem lenne jó hogy ha ide lejönnétek és innen mennén ujhartán felé kőszárhegyre.....
na én menek aludni,meghalok minnyá
joccakát punik
csaooo
bandi, ezt vedd meg: http://www.kepesmotor.hu/simso...
az a csopperes ülés odatesz, baszki megláátam és most nem kapok szikrát, ilyen átalakitást sem láttam még
jaja
gondojjjj bele...dobozban elhozzuk...kibontjuk..összetesszük...te öntöd bele elsőnek a benyát..te rugod be először...hihi..jó lehet
namegyek pihenni, meccsen csunyan összerugtam egy gyerekkel és most szenvedek, van vmi virusos betegségem is, tiszta jo
http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/79142/
Ilyesmi kéne e
örki mit Épít bicigli pályát vagy házat?
én má nem