nem tudna vki adni egy olyan oldalt ahol meglehet nézni az 1991-es Honda CR gyári gyertyájának tipusát? vagy ezt csak a boltba tom megkérdezni? az NGK a gyárija igaz?
Cső rider!
A FatBar elég izmos cucc.A Suzuki ezzel jött 05-től,és a Rolinál(Püspöki)is egész jól bírja az igénybevételt.Pedig aztán hasalt vele nagyokat.
De ha rám hallgatsz vegyél valami olcsóbbat.Felesleges kidobálni az ablakon a pénzt.Annyival nem jobb a többinél,mint amennyivel drágább.Ez szerintem igaz a Taperre is
Kösz rátaláltam már! Nincs is rossz képe amit ott ajánlanak csak a hangja nem túl jó... kissé sistergősss. ladás mutaytványhoz kéne megtudnám mutatni milyet dől a kocsi a sajátszemszögből Egy páran ott már összekarcolnák a gatyát Nameg utána vinném quadztatni is meg motoroztatni
Valakinek nincs tapasztalata Renthal Fatbar -kormánnyal?
Mármint arra gondolok hogy bírja-e az eséseket?Meg h meg éri-e azt a bő 20ezer forintot?
Am hy Szecsu!
nekem volt OREGON ACTION CAM, porállo ,vizállo .űtésállo,,de nagyon tud remegni a felvétel egy bizonyos tempo után,viszont olcso és egyszerű cucc, de ha jobb felvételt akarsz, és van rá pénzed,akkor kell egy profi kamera, be a hátizsákba,és egy kűlsö "helmet cam" pedig a sisakra,,,ebay-on keress rá.
Sziasztok! Valaki ajánljon már egy helyet a neten vagy egy boltot ahol sisakkamerát lehet venni...Vagy esetleg ha tud típust amivel volt/van tapasztalata ne tartsa magában. köszi
Úgylátom lehidaltatok a tuning MZ látványától... benyomom már a haveromét bár a viccek topikba jobban íllene. ez a 4.-5. gen. Mostmár nem fejleszti tovább... Elkezdett egy ETXet csinálni, majd lövök arról is képet
hát látod ez lenne a gond..mert a védő felszerelést is kéne vinni és a táskámban meg nem fér el sajna mert max felvittem volna pestre de csizmával és bukóval a kezembe és egy feszülésig telepakolt táskával a kezembe eég hülyén néznék ki
csak gondolom az nektek meg nem lenne jó hogy ha ide lejönnétek és innen mennén ujhartán felé kőszárhegyre.....
bandi, ezt vedd meg: http://www.kepesmotor.hu/simso...
az a csopperes ülés odatesz, baszki megláátam és most nem kapok szikrát, ilyen átalakitást sem láttam még
A FatBar elég izmos cucc.A Suzuki ezzel jött 05-től,és a Rolinál(Püspöki)is egész jól bírja az igénybevételt.Pedig aztán hasalt vele nagyokat.
De ha rám hallgatsz vegyél valami olcsóbbat.Felesleges kidobálni az ablakon a pénzt.Annyival nem jobb a többinél,mint amennyivel drágább.Ez szerintem igaz a Taperre is
na akkor hogyan mentek ti?
Mármint arra gondolok hogy bírja-e az eséseket?Meg h meg éri-e azt a bő 20ezer forintot?
Am hy Szecsu!
2006 nov.1.a z első hozzászólásom időpontja
Keresgéltem vagy másfél órát
Amúgy szasztok!
Nem műxik az oldal?
Úgylátom lehidaltatok a tuning MZ látványától... benyomom már a haveromét bár a viccek topikba jobban íllene. ez a 4.-5. gen. Mostmár nem fejleszti tovább... Elkezdett egy ETXet csinálni, majd lövök arról is képet
Hombres!
Aki tudja, hogy Kerepesen merre van a pálya légyszi írja már le a kedvemért!
csak gondolom az nektek meg nem lenne jó hogy ha ide lejönnétek és innen mennén ujhartán felé kőszárhegyre.....
joccakát punik
csaooo
az a csopperes ülés odatesz, baszki megláátam és most nem kapok szikrát, ilyen átalakitást sem láttam még
gondojjjj bele...dobozban elhozzuk...kibontjuk..összetesszük...te öntöd bele elsőnek a benyát..te rugod be először...hihi..jó lehet
Ilyesmi kéne e