Én tennap tennapelőtt meg azelőtt kinyomtam a quadból 25 liter benzint 150km alatt....Nade olyan vízekben hogy a lámpasem látszott ki néha( Másfél óráig mostam 130 baros ipari gőzborotvával ) szétmókáztam az agyam most istenkének másfél méter hóért rimánkodok
oké,köszönöm. ha hengerfejes lenne akkor füstölne nem?.... milyen olajat tennél bele,motorexet is tudsz kedvezményesen? mer én r4-et tudok jó pínzé.emellett,dugót tudsz esetleg,mert szerintem most elég nagy csapást kaphatott...de majd ránézel és megmondod imádlak
Biztos hogy mókoltak valamit a kis sárgák 2008-ra is .
Az európai kinálatból a honda is hiányozni fog jövőre,pedig az USA-ban kapható!
Az amik nem hajlandóak lemondani a 2t motorokról(még szerencse!).
Pláne hogy freestyleozni csak ezzel lehet.Úgyhogy ha nem is túl nagy fejlesztések mellett,de biztosan létezik továbbra is minden japó 2t vas.Csak nem nekünk
Itt jut eszembe hogy KX 500 2006-ban volt utoljára modellpalettán nálunk(EU),az Amiknál mégis kapható a mai napig is.Igaz a motor csak dekorjában változik,dehát ez már amúgy is igy volt úgy 93 óta!
szimmering késztlet vízpumpához 525 esetében (2db szimmering +2db o gyűrű ) 2500 ft
megnézzük és megcsináljuk
Jövőre ő lesz a No.#1
Az európai kinálatból a honda is hiányozni fog jövőre,pedig az USA-ban kapható!
Az amik nem hajlandóak lemondani a 2t motorokról(még szerencse!).
Pláne hogy freestyleozni csak ezzel lehet.Úgyhogy ha nem is túl nagy fejlesztések mellett,de biztosan létezik továbbra is minden japó 2t vas.Csak nem nekünk
Itt jut eszembe hogy KX 500 2006-ban volt utoljára modellpalettán nálunk(EU),az Amiknál mégis kapható a mai napig is.Igaz a motor csak dekorjában változik,dehát ez már amúgy is igy volt úgy 93 óta!