Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy! Az az Accel naggyábólaz mint a Pazzaz !
Nemtom melyiket nézted a 22.2-est vagy a 28.6-ost de a kisebbik is jóval többet tud mint a gyári kormányok.....
az enyémmel?
helló!
nekem is kéne vmi kormány mert mostani nagyon szar, kis eséstől is úgy görbült hogy nagyon!
rmc-be láttam accel-t elég olcsón, páran mondták egész jól bírja vkinek vélemény?
A Taperhez ha hozzájutsz 20-ért inkább hozasd azt.
A Ktm pedig tuti hogy Magurával jött 2001-től-2004-ig.Ez biztos mert a havernak volt minden évben új motorja!Gyuri akkor még nem is volt Fatbar(EU-ban) mikor a te motorod gyártották.
De most hogy mondjátok az SCsabi motorján(2007) mintha Renthal volna
500as creddel mi lett?
Semmi kül csak a Hill climb-rőlmentünk erdőbe azt sorompó alatt mentünk/mentünk volna át....
Török már átment azt szembe meg jött lovaskocsi 2 lóval....
köszike megtaláltam!
nekem meg noname van és házi..... mármint most nem a páleszrol beszelek hanema kormanyrol, fasza keresztmerevtieses.... van csohajlito is, co is... szoval no problemo....
És ami neked van Pro Tapper az milyen?
Német oldalról tudnék rendelni azt is 20-ért....És az még méretbe is passzolna mert 775mm hosszú....
Fat Bar-bólmeg 740mm es van ilyen kölök méretbe....bárle is lehetne belőle vágni.....
neekm fatbar van és gyári
csak be ne tévedj a SZPÁJzba a pálinkához
magura...
haverom 2000es sx én renthal gyéri kormány van
Szar is volt!
Na vazze most kimegyek megnézem......
nekem is no name volt a kx en
hogy is volt a hétvégi lovas eset?
Pedig a KTM idáig a Magurára esküdött.
A Renthal jó cumó(hiszen USA)
tudtommal a crekbe ilyen megy ngkbol: BR9EG
Az is szoktam csak annnak a traktorosok+vadászok nem örülnek....ja meg a lovasok semigazán
Vazz te kapálni jársz a yzvel? Akkor már ménem szántasz?
Én gyári kormányomnakmég márkája sem volt.... Egy közepes eséstől ki is nyúvadt...
Jó lehet nem kellet volna kapát is vinni a vállamon
Nekem a Ktm-em valami renthal vagy de sztem platinából van nagyon bírja pedig volt már egy két perec...Ugye szpáj ?
Aha.... Hát nemtom télre be akarok újjítani vmi normálissat mert a mostani Pazzaz.... az.....
Elvileg annak is a közepe 28.6 os és a széle a 22.2-es.... De nekem sikerült már meghajtani még a Nyílt napon Azóta már másik Pazzaz van rajta ami ugyanolyan.... Szal vmi olyan kéne ami bírja rendessen....