Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek mi lett volna a legjobb megoldás? Leugrani a motorról?
Nem mondtam hogy halál csak eszembe jutott az is...
uram isten bazzeg ez kegyetlen durva
szerintem sokkot kapott bár nem tom remélem él és virul a gyerek mert ez szörnyű halál lenne neki
Hát a test hajlását semmi nem akadályozza meg....a páncál szúrás illetve horzsolás ellen jó de ha a test a levegőben repül ,és földetér aztán csuklik mindenfele akkor csak isten a protektor...
hát nem tudom, remélem nem, akkor csak nem lenne neten....
de komolyan, szerintem ez kivédhetetlen legyen bármilyen védő cucc is az emebren, ha rosszul esik akkor bármi lehet
Ez tényleg durva
Hát nem az osztályzat miatt raktam fel ...csak azért mert még ilyet nem láttam de megfordult a fejemben hogy esetleg eltört a gerinc és haláltusa.....
uhh bazze, durva
nem tudtam hanyast adjak rá, sajnos még azt se lehet mondani, hogy be kell öltözni mert akkor nincs ilyen....
Csákó !
meg asszem én is cső mindenkinek!
énis mentem mára, csá!
irjatok sokat...
Cső
aki TS-R el megy az vaddnak született
Üdv!
Amugy a renthal kormány kurva sokat bír
a sima merevítős van nekem, és már nem is tudom mennyit kapott, aszfalton is, és semmi baja,
Én ha költenék nagyobb összeget kormányra tuti renthal-t vennék
Néztem új árát 28000 körül van
Na mára ennyi.
Csőváz!
Na az kap csak igazán a nóziára.
Akkor oda csődítem azokat akiket nem szeretek
és ha felszerelés nélkül megy végig (sisakal persze) mondjuk egy TS-R es gyerek?
ÚÚÚ elég durva krosszos vidit töltöttem fel figyeljétek a gyerek reakcioit az esés után....vazzz ilyet még nem láttam remélem mingyá kikerül..
Annak tuf-tuf lesz a nóziára
Ne érsd félre nem akarom!
De mi van akkor ha ebben a pálya zárta időszakban valaki felmegy körözgetni?
Amíg az idő engedi.Aztán a fagy beállta előtt betárcsázzuk,és tavaszig(hóolvadás vagy esős idő) eljöttéig pause.
ezzel én meg az rx-emmel voltam simán elvitték volna akkor is ha leveszem a kézvédöket meg ha leveszem a fejidomom!ááááá
de nembaj!
sztem is hangja is zsír lett, hangos lett de nemannyira hogy számszédok elüldözzenek. és jobban is megy!
pont mint én
nekem is nagyon fasza volt a crm csak meg kellett válnom tőle némi hajtókar probléma miatt...kicsit lógott aztán mondták hogy jobb ha megválo tőle. de igy is jól jöttem ki ahoz képest hogy 220 ért vettem és 250 be adtam el csak az a bökkenő hgy vagy 100 at ráköltöttem és fasz voltam mert nem szedtem le róla a fehér kézvédőket