Hát a test hajlását semmi nem akadályozza meg....a páncál szúrás illetve horzsolás ellen jó de ha a test a levegőben repül ,és földetér aztán csuklik mindenfele akkor csak isten a protektor...
hát nem tudom, remélem nem, akkor csak nem lenne neten....
de komolyan, szerintem ez kivédhetetlen legyen bármilyen védő cucc is az emebren, ha rosszul esik akkor bármi lehet
Üdv!
Amugy a renthal kormány kurva sokat bír
a sima merevítős van nekem, és már nem is tudom mennyit kapott, aszfalton is, és semmi baja,
Én ha költenék nagyobb összeget kormányra tuti renthal-t vennék
Néztem új árát 28000 körül van
pont mint én
nekem is nagyon fasza volt a crm csak meg kellett válnom tőle némi hajtókar probléma miatt...kicsit lógott aztán mondták hogy jobb ha megválo tőle. de igy is jól jöttem ki ahoz képest hogy 220 ért vettem és 250 be adtam el csak az a bökkenő hgy vagy 100 at ráköltöttem és fasz voltam mert nem szedtem le róla a fehér kézvédőket
szerintem sokkot kapott bár nem tom
de komolyan, szerintem ez kivédhetetlen legyen bármilyen védő cucc is az emebren, ha rosszul esik akkor bármi lehet
nem tudtam hanyast adjak rá, sajnos még azt se lehet mondani, hogy be kell öltözni mert akkor nincs ilyen....
irjatok sokat...
Amugy a renthal kormány kurva sokat bír
a sima merevítős van nekem, és már nem is tudom mennyit kapott, aszfalton is, és semmi baja,
Én ha költenék nagyobb összeget kormányra tuti renthal-t vennék
Néztem új árát 28000 körül van
Csőváz!
és ha felszerelés nélkül megy végig (sisakal persze) mondjuk egy TS-R es gyerek?
De mi van akkor ha ebben a pálya zárta időszakban valaki felmegy körözgetni?
de nembaj!
nekem is nagyon fasza volt a crm csak meg kellett válnom tőle némi hajtókar probléma miatt...kicsit lógott aztán mondták hogy jobb ha megválo tőle. de igy is jól jöttem ki ahoz képest hogy 220 ért vettem és 250 be adtam el