Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kismotorjogsim.........1980-as /27 éves/ a nagy" A" meg 1984-es / 23 éves/
ja és előtte sokat motoroztam jogsi nélkül ... .... utánna meg jogsival...........úgyhogy gurultam már egy-két kört motorral..........mindig volt azóta motorom ....volt persze olyan is , hogy csak egy darab de ez nem volt soha jellemző......hála Istennek!
11 éves voltam amikor igazából motorral mentem egyedül.......apámtól kaptam egy 125 -ös danuviát ........lábváltós /ez akkortájt fontos volt mert előtte komáral meg rigával mentem pár métert az meg kéziváltós/.....volt vagy 5 ló és megkapart a sóderben ............
tényleg az az ügy megoldódott?
ja nekem is megvoltak a papírok/ ott a helyszínen/ égett a lámpa ,sisak rajtam, jogsim van ,biztosítás rendeben nem ittam .........mégis ugyanaz volt a büntim.........mint a másik motoroknak/atis/....... sőt a másik haveromén nem volt rendszám, kivonva forgalomból, semmi bztosítás, nem égett a lámpája semi papír nem volt nála és csak az övét nem foglalták le ......ill. igen de ő használhatta meg minden
Jóccakát, fijugg!
Persze. Sajnos már húsz éve
jogsid van rá?
Szarban is lennék a szörppel. Bevertem kér sörtöt, oszt megyek még lustizni
Ja, rosszul fogalmaztam, megvan a műszakija. Kínosan ügyelek rá, hogy rendben legyenek a papírjai. Ennek bővebb okáról sztem a Gerre bővebben is tudna nyilatkozni
Jó reggelt
Az enyém lehet votkaszörpös
aha. Megfogod csináltatni ?
Málnaszörpöset?
Naggyából két éve van meg. Friss műszakival vettem, most járt le vagy egy hónapja
málnaszörpös jó reggelt !
aha
Mennyiért vetted -anno- ?
Vagy mióta is van meg?
1997. De előttem valszeg nem ilyesmire használták, mert még bontatlannak tűnik a blokkja
Nikk a te Suzud mikori?
Reggelt! Nocsak, most értünk haza a messzitávolból?
Üdv néktek
Ma valaki megy ki?
Ja reggelt nektek.
Én még elő se vettem azóta se.
Hát mi értelme van? Úgyis lemosod a cuccot, és újra megtisztulva állsz az Úr színe előtt. Na de amíg összesározod magad.... na az igen
Értelme nincs? Azonnal belevágunk akkor
Remélem holnap képekkel szolgálhatok hogy mit sikerült összehozni
Mi újság?