Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolj bele gerre, ezzel nem tépi ugy a tápos kátémed a gyepet megfékeznek téged.....
Mennyivel jobban kíméli ez a k9örnyezetet mint a hagyományos?,, Mert nem olyan mély a bordázat? Na ne vicceljenek már........
gyurinak minek gumi ha nincs mire ratenni, vagyis van, de kopni biztos nem fog a gumma
Gyüttem koncertre
de megyek is tovább tesire
van 140-es is, szal ez még lehet hogy Gyurikának is megfelel
persze nekem szimpi az egész

alavvvedően jáó
Nem tudom milyen azaz enduro Fim gummma de én maradok a sziklaevő C-16nál
Akkor a C10-et is el lehet ám felejteni.
Bár nem hinném hogy az ellenőrzéskor egy erdész majd megszakértené az EF5 és a C10 közti különbséget
Üdv.Nemakarok negativ lenni de ez 1üzlet valszeg támogatás felmarkolása is benevan a pakliba+a belépök is fizetnek ....(kicsit hasonlit a környezetvédök hozzáállásához....) ja...kellenemár csinálni 1negativ oldalt is a nagykörnyezetvédökröl is-mi nemszámit....szemét hegyek,táblátkihelyezik de szemét/sitt marad,mekkora támogatást vesznek fel...stb csakhogy magyarázkodhassanak
jo hát fizetsz mint a katonatiszt ha nem lépsz be... gondolom én.... ha meg belépsz ott is lesznek gondolom költségek.....
nem értek a lovakhoz
hát e most jó vagy nemjó?
http://www.etbe.hu/

előbb lemaradt a címük
Írta: Pásztor Ottó
2007. szeptember 28. péntek 19:53
Enduró Terepmotorosok Baráti Egyesülete

Az egyesület célja:

Az egyesület célja a terepmotorosok és quadosok által elkövetett természetkárosítások számának csökkentése, illetve megszüntetése. Ennek érdekében az egyesület az illetékes hatóságokkal, tulajdonosokkal egyeztetve útvonalakat jelöl ki, amely útvonalak Természetvédelmi területeket elkerülve kerülnek kijelölésre. (Nemzeti Parkok, Természetvédelmi területek, Natura 2000 élőhelyvédelmi területek)

Legfőbb követelmények, amelyeknek a motorodnak meg kell majd felelnie, ha tagja szeretnél lenni az egyesületnek (ezáltal használva a kijelölt útvonalakat):

- forgalmi engedéllyel rendelkezik *

- Enduro FIM gumival van felszerelve mindkét kerék *

- a hangtompító dob maximális zajszintje 94 dBA, 13 m/s-os dugattyú középsebességen mérve *

- azonosító számot tartalmazó egyesületi matrica felragasztása a vázra *

* Az egyesületi tagsági kérelem benyújtása után ezeket a követelményeket ellenőrizni fogjuk, példának okáért a hangtompító dob zajszintjét egy IEC651/EN 60651 Class 2 szabványnak megfelelő, CE (Conformité Européenne = európai megfelelőség) jelzéssel ellátott zajszintmérővel le is mérjük!
Az azonosító számot a műszaki vizsgálat után ragasztjuk fel. (lásd "Követelmények" menüpont)

Ha a motorod megfelelt a követelményeknek, a szabályzatot elfogadtad és alá is írtad, kapni fogsz egy fényképes tagsági kártyát, amelyre fel fog kerülni az összes fontosabb adat. Ezzel a kártyával tudod majd igazolni, hogy a kijelölt útvonalakon jogosan közlekedsz, motorod megfelel a követelményeknek és a szabályokkal tisztában vagy.

Hamarosan útjára indul az Egyesület, minden további fontos dolgot - szabályok, stb. - rövidesen közzé teszünk.

Addig is...

Becsüld a Természetvédelmi értékeinket és tégy annak érdekében, hogy évek múltán a gyermekeid, unokáid is élvezhessék!

bocsi, hogy elloptam a honlapjukról de olvassátok el ti is
reggelt
és a királyoknak mikor lesz ? (nekem)

amúgy jóóóóó reggelt vietnam!
további infok, előzmények, valamint fotok az enduro,- cross suliról a www.enduros.hu oldalon
ezen a héten szombaton lesz a kezdőbb banda vasárnap a haladó brigád!
én láttam
Láttátok a Frei dossziét? Abramovics is Grizzlyket használ tudja mi a jó
good 8
nah megyek aludni
Jó éjt mindenkinek
BB