Igazából k#rvára nem értem, hogy jönnek ezek az egyesületi témához (nekem kb. ilyen "dögöljön meg a szomszéd tehene is"-effektusnak tűnik)...mint már lentebb írtam, per pillanat a terepmotorosok, quadosok vannak kikiáltva ügyeletes főg#cinek a témában, ez ellen meg egy hatásos ellenszer lehet egy ilyen szerveződés.
Nézd aki a maivilágban tesz valamit a "közösségért"az NEM ingyen és véletlen teszi.....Hidd el lesz haszna belöle mert a Magyar ember nagyon leleményes,azmeg hogy nincs rászorulva(haszonra) ilyen nincs...
Na itt van az eb elhantolva, merthogy az országban nagyjából (persze biztos vannak kivételek, de sajnos nagyon kevés) minden erdő vagy magánkézben van vagy természetvédelmi terület. Az egyiken ezért, a másikon azért nem (volna) szabad motorozni...
Egyébként meg azt tudom mondani, amit az alább emlegetett vitánk során az ismerősöm mondott nekem: a lehetőség nyitva áll számodra is, lehet menni és jobban csinálni!
A környezetvédőkkel kapcsolatban meg nekem sincsenek illúzióim, de ez a szerveződés nem is természetvédelmi, hanem motoros egyesület!
Meg az olyasz vadász aki százával lövi ki az énekesmadarakat és millios eszmei kárt okoz...Ennek ellenére tárt karokkal várjuk őket....Meg a lyukaskipufogoju Niva ami 16 litert eszik százon az mehet az erdőbe az nem gond.....Na mindegy folytathatnánk még én akkor is ott fogok veretni bár errefele nincs tájvédelmi körzet ennek ellenére is igazi utálat vesz körbe bennünket...
Még egy gondolat a témához:
Amelyik állatot az élőhelyén ezek a motorok jelentős mértékben zavarnának,azok már kipusztultak volna.(Ezekben az erdőkben volt háború több is.)Itt nem erről van szó,hanem a zsíros fejű német vadászköcsögök zavarása,amikor a nagy pénzt itt hagyják kedves vadászelvtársaknál.Na,ezt zavarjuk mi meg és ezért van útban a motoros a hegyekben.Ezt nyugodtan veheted 100 %-nak.
Én nem ismerek közülük senkit,de még egyszer írom:nekem a motoromon van műszaki vizsga.Van rajta rendszám,van érvényes biztosításom.Miért nem motorozhatok az erre kijelölt helyen Magyarország területén?Akkor ezekért miért fizettem?Kivéve,ha ez magánterület.A képen,amit feltettem az előző hozzászólásomnál,tisztán látszik a környezetvédők jogkövető magatartása!A szinte üres parkolóban Ő a füvön áll.Ez éppúgy igaz a motorosokra is,van olyan,aki nem törődik semmivel,csak megy,mint egy ökör.Mindenhol vannak kivételek!A környezetvédők egyetlen megmozdulást sem tettek a kismadarak védelmében,amit az olasz vadászok ipari mennyiségben pusztítanak...és sorolhatnám a többit,de úgy látszik,nem egyezik a hozzáállásunk a témához.
Pedig szerintem dölnifog(biztos nem hülyegyerekek)tudják honnan jön a lé...(nézdmeg a zöldeket mennyivan belöle,kézzelfogható dolgokat meg nem vagy keveset csinálnak....persze non profit ) Ö meg az elsök között van aki ezzel foglalkozik,felkarol 1 dolgot mondván majd beszabályozott keretek között müxik....
nem tud valaki valami tuninghengert kawámhoz...
gondolom olcsóbb lenne mint ujranicasiloztatnom a mostanit.....ugyanis szarráment a nicasil...
hüvelyezni meg nem akarom...
A szabályokkal kapcsolatban én is vitáztam egyikükkel egy elég nagyszabásút, szal azzal kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim...a "dől a lé"-től én annyira azért nem tartok, de ahogy ismerem őket ha véletlenül kapnak is majd, abból pályát fognak építeni vagy valami ilyesmi.
Értem én csak nemlátom az elönyét Lesz 1 büvös "kör"akik beleférnek mert majd söt már mostis idétlen szabályok vannak/lesznek kitalálva.Azmeg hogy kik vannak benne/mivel kapcsolatos reklámértékü,szóval döl a lé...NEKIK...
Nem ugy lehuzás hogy a tagokbol él bizti nemazért alapitotta mert annyira érdeke összeszedni kupacba a motorosokat és az milyen jó.Felmarkol 1kis támogatást(mertugye a természetvédelem+ökó...stb védelem/megelözés+ugye nemkis reklám.....)Szoval biztos nemazért csinálja merthogy ök jottesznek másokkal...... Szerintem......
Nem az összeset, de mivel olyan sokan nincsenek, így 1-2 normális hozzáállású ember (bár ahogy a törekvéseiket elnézem, a többiek is eléggé hasonló nézetűek lehetnek) már elég ahhoz, hogy megakadályozzák az anyagiak túlzott előtérbe kerülését...
Szevasztok!
Nem szoktam ide írni,de nézegetem az oldalt.Szerintem ez a motoros egyesület lehúzás...ismét,ha van műszaki a motorra,akkor ők a terepjáróikat méregessék,meg azokon a gumikat.
Azt nem tudom mennyivel kíméli jobban (szvsz nagyjából semmivel) de nekem nagyon beváltak az EF-es gumik, mindenféle talajtípuson elég jól fognak és sokkal többet kibírnak mitn a krosszgumik.
Na itt van az eb elhantolva, merthogy az országban nagyjából (persze biztos vannak kivételek, de sajnos nagyon kevés) minden erdő vagy magánkézben van vagy természetvédelmi terület. Az egyiken ezért, a másikon azért nem (volna) szabad motorozni...
Egyébként meg azt tudom mondani, amit az alább emlegetett vitánk során az ismerősöm mondott nekem: a lehetőség nyitva áll számodra is, lehet menni és jobban csinálni!
A környezetvédőkkel kapcsolatban meg nekem sincsenek illúzióim, de ez a szerveződés nem is természetvédelmi, hanem motoros egyesület!
Amelyik állatot az élőhelyén ezek a motorok jelentős mértékben zavarnának,azok már kipusztultak volna.(Ezekben az erdőkben volt háború több is.)Itt nem erről van szó,hanem a zsíros fejű német vadászköcsögök zavarása,amikor a nagy pénzt itt hagyják kedves vadászelvtársaknál.Na,ezt zavarjuk mi meg és ezért van útban a motoros a hegyekben.Ezt nyugodtan veheted 100 %-nak.
athena?
srs?
nem vágom az utángyártott hengermárkákat
gondolom olcsóbb lenne mint ujranicasiloztatnom a mostanit.....ugyanis szarráment a nicasil...
hüvelyezni meg nem akarom...
Nem szoktam ide írni,de nézegetem az oldalt.Szerintem ez a motoros egyesület lehúzás...ismét,ha van műszaki a motorra,akkor ők a terepjáróikat méregessék,meg azokon a gumikat.