Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami nikkeles cuccról szól a dolog, ne vedd komolyan a beszólásom
Mit akarnak itt a nikk-kel?
Üdv
Valaki jön innen holnap teremkrosszra?
A kisebbik fiamról is van, az evilági első néhány percéről. De annyira intim jelenetek vannak benne, hogy azt nem tenném fel. De most már fényképek is lesznek, és valami jót bizti feltolok majd
Jó estét
szia mindenkinek
Csinálsz videót a Sportmotornak?
Köszi, majd inkább utólag. Úgyis szólok majd
Köszi!
Remélem megtaláljuk... Mondjuk Vater vezet
HA városfelöl jössz pályárol kijössz a teskonál (felüljáros körforgalomnál)jobbra kimész(az a Károly K u)elmész a végéig ott 1 körforgalom lesz,jobbra ki (vissza városfelé)2.lehetöségnél balra(ház aljába,de kintvan a táblájuk) remélem érthetö...
Gratulálok Előre Is
Köszi Kissa!
Térképen nemtudtam mihez viszonyítani
köszi theo , hogy a reggeli hsz.-omat kimazsoláztad
autóval: M1-M7 felől, lejössz budaörs-nyugatnál, átmész az autópálya felett, keresztülmész egy körforgalmon(baumaxnál) a köv körforgalmon jobbramész, aztán hosszan egyenesen a főúton(ahol a 40es busz is jár, kb 5percig kell menni), lesz egy lámpás kereszteződés azon egyenesen át, aztán egy körforgalomon át(cba) és utána az első lehetőség balra(társasházak meg parkoló de onnan már látszik).
városból: sasadinál lejössz jobbra(1-es út) és onnantól kezdve addig mész ezen az úton amíg el nem érsz egy körforgalmat(lejt az út előtte, kb5-10 perc kocsival), azon átmész, utána lesz egy lámpás kereszteződés, azon is átmész, és második lehetőség jobbra.
busszal: móriczon 40es busz, és templom térnél leszálsz,elmész a templom előtt. sétálsz lefelé és jobbra a te oldaladon meglátod.
nem nehéz, de legjobb ha megnézed térképen.
Már kedd hajnali 2-kor is kezdtem öltözni.... oszt mégse. Meg ma is aszonta, hogy móggyával a sörrel, lehet vezetnem kell. Jah, én is benn voltam mindkét srácomnál. Életem két meghatározó élménye. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ne ottkinn üljön, hanem mennyen be és ott is legyen férfi
az zsír akkor már bármikor itt lehet az idő

amúgy én is bent voltam mindkettő fiam születésénél és aktívan segédkeztem ....nagyszerű pillanatok az életben ...és mivel nem adatik túl sok ilyen mindenképpen ajánlom másoknak , hogy ne hagyják ki! csodaszép............
23-ra van kiírva az asszony. Tehát max egy hét
szewa nikk mikor szültök?
Megáll az idő.... Ez egy magyar film is volt anno
Talán a ponyvaregényböl
Egyébként minden manust arra biztatok, hogy mennyen be szülésre. Hatalmas élmény. Én vágtam el a köldökzsinórokat is, meg a nagyfiamat legelőször az én kezembe adták. Így tuti nem cserélik el a gyereket a kórházban, mert ahogy kijön, mész és szemmel tartod. Meg a nőd se olyan kiszolgáltatott, mint egyedül

nézzétek leírást: BRUTÁL
Igen, az lesz, mint az előző kettő. De ha most mekkérdezed, hogy én hol leszek addig, akkor felmérgesítesz