HY! lenne egy kérdésem igaz nem ide tartozik de gondolom itt van 1-2 jártad tag a dologba,, arról lenne szó hogy a hátsó felnim megvan ütve az Yz-n nyolcas nincs benne,,nem üt,,egyik fele tökéletes,,de a tárcsafék felöli oldalon 2 helyen is bevan rogyva láthatóan,, ha valakinek lenne ötlete hogy mit lehetne vele csinálni,,kilehete ütni? ,,vagy valami normálisabb gumiszerelő megtudja e csinálni,,? nemtom mitlehetne vele tenni,,új felnire tuti nem lessz pénz. előre is köszi
jöttem.
Voltam gumisnál, volt egy fasza cross gumi csak az volt a gond hogy 120/90 18colos fájt a szívem otthagyni, de a kerék különben darálta volna az aksit
Tudtátok hogy Nth jövöre a Ktm Sarholz-nál fog versenyezni?
Idézek:A Sarholz KTM neve szerintem minden motokrossz-örültnek mond valamit. A német bázisú egység is teljes gyári támogatást élvez majd 2008-ban, vagyis a gyár sajtóközleménye szerint ugyanazzal a technikával vértezik fel a krosszosokat, mintha az első számú csapatban húznák a gázt. (Hogy aztán ez a gyakorlatban is teljesülni fog-e, azt majd csak év közben tudjuk meg. Ha egyáltalán...)
De miért is fontos nekünk ez a tény. Legeredményesebb krosszozónk, Németh Kornél is helyet kap ebben a csapatban. Kornél Nagl helyét örökölte meg Sarholzéknál. Több év szenvedés után, végre ütőképes technika lesz alatta, és végre meg tudja mutatni a világnak, hogy mire is képes valójában. Viszont magában hordozza a bukás kockázatát is ez a tudat, hiszen ha nem tudja hozni az eredményeket, akkor nem biztos, hogy lesz még alkalma a bizonyításra. Az első futamok után már okosabbak leszünk. Marcus Schiffer, James Noble, Shaun Simpson és Martin Barr lesznek a csapattársai.
faisst, szerintem ne fesd le, mert csinknal ugyis ledobja....
én még anno a dthez lenikkeleztettem, asszem 8 rugo volt......
de ha nem szamit h a csinknal ledobja a festéket, akkor fesd... mert lehet h a nikkel leugrik perecnél
naja..te most kicsit sokatfeljlesztessz..
bár nekem is van eléf fejleszteni valóm a bringán...de most legalább überbrutál lesz...
Bandi milynere csináljam a kipuffomat?
mert amivel mulktor lefujtam...csunyán néz ki rajta...
arra gondoltam hogy lecsiszolom frankón,jó kis csiszolópapirral...aztán vagy letolom hőálló feketével...vagy van még hőállóban arany szín is.....vagy lekezelem valamivel jól..és marad fémszínű
te edzettél egy bizonyos gigler zsolt nevű emberkét?
vagy egyáltlaán ismersz olyat?
Érdekel?
Voltam gumisnál, volt egy fasza cross gumi csak az volt a gond hogy 120/90 18colos
Idézek:A Sarholz KTM neve szerintem minden motokrossz-örültnek mond valamit. A német bázisú egység is teljes gyári támogatást élvez majd 2008-ban, vagyis a gyár sajtóközleménye szerint ugyanazzal a technikával vértezik fel a krosszosokat, mintha az első számú csapatban húznák a gázt. (Hogy aztán ez a gyakorlatban is teljesülni fog-e, azt majd csak év közben tudjuk meg. Ha egyáltalán...)
De miért is fontos nekünk ez a tény. Legeredményesebb krosszozónk, Németh Kornél is helyet kap ebben a csapatban. Kornél Nagl helyét örökölte meg Sarholzéknál. Több év szenvedés után, végre ütőképes technika lesz alatta, és végre meg tudja mutatni a világnak, hogy mire is képes valójában. Viszont magában hordozza a bukás kockázatát is ez a tudat, hiszen ha nem tudja hozni az eredményeket, akkor nem biztos, hogy lesz még alkalma a bizonyításra. Az első futamok után már okosabbak leszünk. Marcus Schiffer, James Noble, Shaun Simpson és Martin Barr lesznek a csapattársai.
Nekem az volt a tutti a kawán! IS...
én még anno a dthez lenikkeleztettem, asszem 8 rugo volt......
de ha nem szamit h a csinknal ledobja a festéket, akkor fesd... mert lehet h a nikkel leugrik perecnél
bár nekem is van eléf fejleszteni valóm a bringán...de most legalább überbrutál lesz...
Bandi milynere csináljam a kipuffomat?
mert amivel mulktor lefujtam...csunyán néz ki rajta...
arra gondoltam hogy lecsiszolom frankón,jó kis csiszolópapirral...aztán vagy letolom hőálló feketével...vagy van még hőállóban arany szín is.....vagy lekezelem valamivel jól..és marad fémszínű
Új lánc, dugó, kuplungkosár
Már csak teló olaj kell a jövő évre
simán lehet motorozni...csak a szpíídmotorosokat érinti a téli szar idő...minket nem...legalább is engem nem...