tévedésből
mert a husqvarnán ott volt és ez az a hengerfej még ...kicsit reszeltek rajta de ez onnét jött a husky-tól persze a husabergen keresztül érkezett meg...így nem lopás
újakon már lerakták
azért nem túl jó ott mert lassan forog(később bizonyosodott be , de ez inkább extrém helyzetekben mutatkozik) ......tudod a vez.tengely felét forogja mint a főtengely
akinek kell a könyv az írjon a siklosi@fibermail.hu -ra és küldöm neki, hogy honnan lehet letölteni...
azért nem rakom be ide, mert már multkor is seggbe akart rakni valaki, hogy szerzői jogok meg mitomén......
sajnálhatod,mert egyedül sose tanulod meg jol,nincs aki kivülről lát és ért is hozzá,ugy azért viszonylag egyszerübb!Bár nem mindenki bir ki egy telyes edzést!
Tudom, az lenne a legjobb, de nem tudok kijutni soxor motoros edzésre. Ezért először lenne elmélet, aztán ha idő van alkalmaznám ezeket
Időhiány ebben a kapitalista világban
Hát, igen
Vannak ilyen nagy titok könyvek
Nekem egy anabolikus szteroidok című könyv volt így nálam ronygyosban, fénymásolva
Aztán nekem is lett egy, de az is hasonló közkézen eltűnt sorsra jutott.
Erről a könyvről mintha én is hallottam volna- bár elsőre valami kokós könyvre asszociáltam
félreértettél szecsu!
nekem megvan a könyv de nem az attiláé .....(ez volt a vicc)
ha akarod odaadom majd kicsit esetleg ...se
de biztos itt van fönt a neten valahol ...most keresem az emlékek között,hogy hol találkozhattamtam vele
nekem ez van meg
Ezzel mit akarsz?!
Nem igazán naprakész ez a felsorolás,és nem is pontos.
Több helyen már közel sem az a nyomvonal,akadályok stb.amik a pályarajzokban szerepelnek.Egy csomó versenypálya rajta sincs,és egy csomó benne van amin csak "járási"versenyeket rendezek.
mert a husqvarnán ott volt és ez az a hengerfej még ...kicsit reszeltek rajta de ez onnét jött a husky-tól persze a husabergen keresztül érkezett meg...így nem lopás
újakon már lerakták
azért nem túl jó ott mert lassan forog(később bizonyosodott be , de ez inkább extrém helyzetekben mutatkozik) ......tudod a vez.tengely felét forogja mint a főtengely
volt már ez itt téma emléxem
azért nem rakom be ide, mert már multkor is seggbe akart rakni valaki, hogy szerzői jogok meg mitomén......
Nem voltam már rég motorozni
De azért nem egyedül szoktam járni (leginkább Faissttel)
BB
Időhiány ebben a kapitalista világban
Vannak ilyen nagy titok könyvek
Nekem egy anabolikus szteroidok című könyv volt így nálam ronygyosban, fénymásolva
Aztán nekem is lett egy, de az is hasonló közkézen eltűnt sorsra jutott.
Erről a könyvről mintha én is hallottam volna- bár elsőre valami kokós könyvre asszociáltam
nekem megvan a könyv de nem az attiláé .....(ez volt a vicc)
ha akarod odaadom majd kicsit
de biztos itt van fönt a neten valahol ...most keresem az emlékek között,hogy hol találkozhattamtam vele
nekem ez van meg
Nem igazán naprakész ez a felsorolás,és nem is pontos.
Több helyen már közel sem az a nyomvonal,akadályok stb.amik a pályarajzokban szerepelnek.Egy csomó versenypálya rajta sincs,és egy csomó benne van amin csak "járási"versenyeket rendezek.