A Kökényesi Gyuribá írt egyszer egy könyvet ilyen témában.Épp múltkor dumáltuk róla Atti (KX500R #75)haverommal.Őket annó a Gyuribá trenírozta,és kapott is tőle egy kiadványt amit kölcsönadott valakinek.Mondanom sem kell azóta sincs meg!
Hosszú haver azt mondta hogy egész jó olvasnivaló volt,edzésprogram,technikai fejtágítással és még talán étrend ötletekkel kiegészítve.
Így séróból nem tudom a címét,de megérdeklődöm.
Ömberek! VAlaki nem tudna bármilyen kiadványt az everts dvd-n kívül írásos vagy elektromos formában arról, hogyan sajátítsuk el a krossz alapjait? Magyar nyelvű jobb lenne, de ha nincs más végül jó az englickij is.
Jó lenne olvasgatni budin meg rövid szabadidőben...
Egyszer valaki mesélt egy régi szocis könyvről ilyen témában
Hol a picsuba keressem?
Vagy béreljek személyi edzőt
Akkor legyena véresalexandra
Csöcs mindenkinek!
Én rendszeresen szilikonozom a motort.Pláne ha saras,fogós talajon használom.Igaz elsősorban a sárvédóíveket(belülről)fújkálom be mert igy kevésbé ragad bele a sár!
Meg az enyémen egy teljesen kezeletlen(fémtiszta) kipufogó van amit szintén minden mosás után leszilikonozok,mert külömben megkezdi a rozsda.
Nincs más hátra marad továbbra is az agyalás hogy kinél is lehet
gondolom már elindult érte ide hozzám
szóljatok és átküldik msn-en
Nem kicsit agyalt rajta hogy kinek adta oda.Hiába,öregszik ő is és egyre szenilisebb lesz
kicsit agyon olvasott darab ........de ettől tudok motorozni
Zoozee ugye neked meg van!?
Nem ez az?
Hosszú haver azt mondta hogy egész jó olvasnivaló volt,edzésprogram,technikai fejtágítással és még talán étrend ötletekkel kiegészítve.
Így séróból nem tudom a címét,de megérdeklődöm.
Jó lenne olvasgatni budin meg rövid szabadidőben...
Egyszer valaki mesélt egy régi szocis könyvről ilyen témában
Hol a picsuba keressem?
Vagy béreljek személyi edzőt
Akkor legyena véresalexandra
Én rendszeresen szilikonozom a motort.Pláne ha saras,fogós talajon használom.Igaz elsősorban a sárvédóíveket(belülről)fújkálom be mert igy kevésbé ragad bele a sár!
Meg az enyémen egy teljesen kezeletlen(fémtiszta) kipufogó van amit szintén minden mosás után leszilikonozok,mert külömben megkezdi a rozsda.