Hát, nem sziporkázunk...
Reggel óta csak a Zoozee írt?
Tegnap belekezdtem a könyvbe, de nagyon sztoris az eleje...
A fele szól az edzésről és többiről, de odáig még nem értem. Amennyire néztem elég jó edzés alapok vannak benne. Faisst? Láttad?
Én elismerem nem sikertelen +ügyes is csak tudod pl: mikor elmész 1házi bajnokságba -SM(uj pályaavató) kikapcsolodás gyanánt (az már mellékes hogy nem használhatod az sm megnevezést mert rádtelefonálnak...)de még a háziversenyen is van dijazzás....meg ugye 1 márka kupa sem véletlenül maradt el(hadne részletezzem....)
Tudok mondani én is negatív példát(nem is egyet),de azon nem változtat hogy egy múködni képes szakágat épített fel.
Az hogy a fia miatt elfogult,szerintem belefér,bár nem illene!
Én sem fényezni akarom,nem tisztem és nem is látok bele 100%-ig de mégis azt kell mondanom hogy nála lényegesen elfogultak és korruptabb emberek vezényelnek szövetségi szinten.
De végülis mindenki döntse el ki-ki maga hogy mit gondoljon.
Személyesen nem ismerem(max köszönök neki)de nekemis van sm-es barátom (+sokan mennek/fontolgatják kinti szakosztályokba versenyzést)aki abba hagyta vagy fogja,és nemazért mert unja a motorozást..Szóval eléggé 1oldalu a hozzáállása az öregnek....
A tény az tény.Biztosan vannak "rendesebb" emberek a Gyuribánál,de meg kell nézni a szakágát!A supermoto-ról nem igazán hallani negatív véleményt.Legalábbis a köztudatban!
Ha anyagias,ha nem a vállalásait maximálisan komolyan veszi.
Arról nem is beszélve hogy a MAMS egyik legjobb és legismertebb sportdiplomatája.pl.ő keverte ki a Nyáregyházi MX 3-as VB-t vagy az idei EB-t és sorolhatnám.Többekközött a Nyíregyházi teremcross is szervesen hozzá tartozik.Ja és más rendező,szervező stb még soha nem küldött tiszteletjegyet a rendezvényeire,rajta kívül.
Az biztos hogy a véleményem nekem is az hogy érdekember,de ez manapság csak így megy!
És ne feledjük hogy mi is penzért járunk dolgozni
Ezek szerint ismerheted
Nem gondolná az ember egy ekkora névről, hogy ilyesmire van szüksége
Egy szupermotós barátom-azóta már nem versenyzik, mondja mindig az infókat róla-róluk
Szia
Reggel óta csak a Zoozee írt?
Tegnap belekezdtem a könyvbe, de nagyon sztoris az eleje...
A fele szól az edzésről és többiről, de odáig még nem értem. Amennyire néztem elég jó edzés alapok vannak benne. Faisst? Láttad?
Jó éjt
BB
Az hogy a fia miatt elfogult,szerintem belefér,bár nem illene!
Én sem fényezni akarom,nem tisztem és nem is látok bele 100%-ig de mégis azt kell mondanom hogy nála lényegesen elfogultak és korruptabb emberek vezényelnek szövetségi szinten.
De végülis mindenki döntse el ki-ki maga hogy mit gondoljon.
Na mára mennem kell. Szasztok.
Én meg nem is ismerem-
Tényleg kösz!
Ha anyagias,ha nem a vállalásait maximálisan komolyan veszi.
Arról nem is beszélve hogy a MAMS egyik legjobb és legismertebb sportdiplomatája.pl.ő keverte ki a Nyáregyházi MX 3-as VB-t vagy az idei EB-t és sorolhatnám.Többekközött a Nyíregyházi teremcross is szervesen hozzá tartozik.Ja és más rendező,szervező stb még soha nem küldött tiszteletjegyet a rendezvényeire,rajta kívül.
Az biztos hogy a véleményem nekem is az hogy érdekember,de ez manapság csak így megy!
És ne feledjük hogy mi is penzért járunk dolgozni
Nem gondolná az ember egy ekkora névről, hogy ilyesmire van szüksége
Egy szupermotós barátom-azóta már nem versenyzik, mondja mindig az infókat róla-róluk
Csak hogy legyen valami eksön a topicba
Ú, az kemény, de majd karácsonykor!
Szegény anyum örül, hogy otthon vagyunk és mindent hoz, amit csak gondol az ember
tegnap reggel ota zabálás és zabálás....pihenés képpen kis zabálás....jó ez a disznó vágás