Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még jó hogy nem maradt mindig így lennt! ez a pannonhalmi placc!
Márhogy téged
Ezt a komát ejtőernyővel dobták le, látszik a hátán!
áztáq*rva honnan ugrott ez a Holdról ?
Hát ültetve van. Akó valami cccssopppper?
Sziasztok.Árpádhidi baleset nem semmivolt sajnálom szegény lányt,a szutyuki is kapott rendesen...
Szerintetek ez milyen motor,szinyo?
Jaja mondták a végén hogy szeretné megköszönni Valakinek, hogy csak ő állt meg
Állítólag csak nézelődni álltak meg, segíteni senki
Részeg ember legurul a lépcsőn zsebében egy üveg borral. Lent érzi, hogy valami nedvesség van az ingén.
Remélem vér!- mondja
Múlt szombat este láttam élőben,annyi tűzoltó autó volt,hogy azt hittem felrobbantották a hidat!
megsúgom..egyenesen mentek! biztos cdt kellett berakni v passz...felcsavarodtak az oszlopra. Tudjátok mi a poén? néztem neten a képeket, volt náluk 2 pezsgő,mind2 sértetlen maradt
Suzukit gombóccá csomagolták...
De mind3an túlélték! Csak egyiküknek két lábát levágta a roncs... Csóri. Árpád hídon hogy lehet ilyet csinálni? Elég nagy hülyeséget kell ehhez csinálni
Mi történt, mert későn kapcsoltam ide
FOX-os táska volt a kocsi mellett...
Motorosok?!
TV2-őt nézitek 3 csajesz suzival?
ezt sasoljátok XD
Elfogadták szó nélkül plusz egy hét javítással..
Tudni kell tálalni! Szép körettel meg lehet enni
nem kicsit 80-as évek
Meg a stressz, az a kemény
Erre a területre a krossznál már jó alapjaim vannak
ilyen ár változástól nekem is korpás lenne a hajam!
Ember szervízre jött (természetesen egy kocsog), szervízkor befelé is már furi hangja volt a turbónak, de nem volt egyértelműen szar.
Na, ez az olajcserétől és a próbaúttól TK-s lett, és ez persze akkor derül ki, mire már megérkeztek érte !
Kb. fél órás előadás a motorok működéséről, olajkokszosodásról, turbó alkatrészeiről illusztrációval. A 120-as számlából 380e lett....
Sokszor visszavágyom... De ezt is meg kell tanulnom... Tárgyalni a szar autójukról nem kis emberekkel!
Eladni azt is, ami a mi hibánkból jöhet létre...
Múltkor volt egy hasonló
hát már a toll valahól a méh be van