hát nemtudom
mennyivel olcsóbb mint egy dugó
bár szétbassza a nikasilt ez is mint egy drága dugó ....ha eltörik ...ez viszont lehet , hogy biztos eltörik
azt szokták mondani olcsó húsnak híg a leve
de mégegyszer hozzáteszem nem tudom milyen.......
pastrananak meg bubbának lenne pénze meteor dugóra de ők a másfajtát veszik ....hát én is
én nem vagyok annyira gazdag ,hogy megengedjek magamnak olcsó szarokat
Szerintem nem mindig az olcsó az olcsó,mi van akkor ha eltörik pár motorozás után?!Sporoltál a dugon 5000-et de ha hazavágja a hengert akkor már érdemes számolgatni!
Ezt tudom én is, hogy nem egy világ márka, csak megfordult a fejembe, hogy ha nem viszik el a gépet tavaszig, akkor teszünk bele egy ilyet, aztán talán kibir egy pár motorozást , addig meg csak elviszik.
Ezt ilyen pénz sporolos dolognak akartam/akarom
Igy már megérné, vagy inkább ne kockáztassak?
Kössz a választ
megmondom a frankót nem ismerem csak tudom, hogy van olyan... de tapasztalatom nincs ...tettem már be jó pár dugót de még ilyet egyet se ........hülyeséget meg nem akarok mondani csak , hogy mondjak valamit
de hát árulnak dugót is a boltba ami már bizonyított ...azokat használjuk előszeretettel
az megszokott, hogy télen nem akar venni senki?Majd tavasszal indul meg inkább a dömping?
mennyivel olcsóbb mint egy dugó
bár szétbassza a nikasilt ez is mint egy drága dugó ....ha eltörik ...ez viszont lehet , hogy biztos eltörik
azt szokták mondani olcsó húsnak híg a leve
de mégegyszer hozzáteszem nem tudom milyen.......
pastrananak meg bubbának lenne pénze meteor dugóra de ők a másfajtát veszik ....hát én is
én nem vagyok annyira gazdag ,hogy megengedjek magamnak olcsó szarokat
Ezt ilyen pénz sporolos dolognak akartam/akarom
Igy már megérné, vagy inkább ne kockáztassak?
Kössz a választ
de hát árulnak dugót is a boltba ami már bizonyított ...azokat használjuk előszeretettel
Zoozee délelött kérdezte Szápj, hogy milyen az a Meteor dugo. Annyire szar lenne, mert nem sok jot irtál rola