Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilt titok,ha jol can perselyezve ugyan olyan jó mind a nikaszil!
gondolom ti már adtatok el több motort is az életben...
az megszokott, hogy télen nem akar venni senki?Majd tavasszal indul meg inkább a dömping?
Akkor inkább prox,az legalább jó,és olcsó!
ez titok a mondatbol kiderül ezért nem irtam le olyan kristály tisztán, hoagy az
meg sose hallotam,hogy ilyet(meteort)szerelt volna be valaki!
nem vagyok benne biztos, hogy valaki is esküszik arra, de mindegy is, jobb lenne ha inkább megvenné valami joképességü a motoromat
már perselyes a cr -ed ?
de pont itt van lacka ő is szerellő..........hátha ő a meteorra esküszik
a nicasilt meg sajnos már nem bassza szét ezért is szaretnék gyorsba megvállni töle
vagyok
hát nemtudom
mennyivel olcsóbb mint egy dugó
bár szétbassza a nikasilt ez is mint egy drága dugó ....ha eltörik ...ez viszont lehet , hogy biztos eltörik
azt szokták mondani olcsó húsnak híg a leve
de mégegyszer hozzáteszem nem tudom milyen.......
pastrananak meg bubbának lenne pénze meteor dugóra de ők a másfajtát veszik ....hát én is

én nem vagyok annyira gazdag ,hogy megengedjek magamnak olcsó szarokat
Ezzel is teljesen tisztában vagy, de amugy ez a msáik dugoval is elöferdülhet
Szerintem nem mindig az olcsó az olcsó,mi van akkor ha eltörik pár motorozás után?!Sporoltál a dugon 5000-et de ha hazavágja a hengert akkor már érdemes számolgatni!
Ezt tudom én is, hogy nem egy világ márka, csak megfordult a fejembe, hogy ha nem viszik el a gépet tavaszig, akkor teszünk bele egy ilyet, aztán talán kibir egy pár motorozást , addig meg csak elviszik.
Ezt ilyen pénz sporolos dolognak akartam/akarom
Igy már megérné, vagy inkább ne kockáztassak?
Kössz a választ
megmondom a frankót nem ismerem csak tudom, hogy van olyan... de tapasztalatom nincs ...tettem már be jó pár dugót de még ilyet egyet se ........hülyeséget meg nem akarok mondani csak , hogy mondjak valamit

de hát árulnak dugót is a boltba ami már bizonyított ...azokat használjuk előszeretettel
Sziasztok!
Zoozee délelött kérdezte Szápj, hogy milyen az a Meteor dugo. Annyire szar lenne, mert nem sok jot irtál rola
elissa jól nyomja ...csak a sisakot felvehetné
jó lex?
van ktm-ed?
akkor itt vannak ujabbak...
ezt ma tettem fel ide
hali crossosok megyek menedzsmentre zsibbadni
Hátha jó a rendőrcsaj - mikor én utoljára voltam a yardon ügyet intézni, olyan csajszi volt az előadó hogy ihajj!