Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egy cipőben evezünk...
De böjtöld ki... Szülök is boldogok lesznek. Te meg majd 32 évesen leszel boldog, hogy ez miatt vesznek fel valahová más helyett
3 fajta hozzáállásom van a dolgokhoz.

Érdekel és megcsinálom tisztességesen (pl motorszerés)
Nem érdekel de muszály mert rá vagyok kényszerülve ( a Hondát szerelni )
Nem érdekel és telibeszarom ( Puskás Tivadar Távközlési Technikum)
KÉRDEZLEK!
én meg Távközlés Technikus..... de tudod annyira nem érdekel. Nem is értem mi a fasznak maradtam itt.
Nem akarok okostojásnak tűnni, de olyat is hagytam már abba.
De ha elkezdted, szenvedd végig. Ha a telcsibe ezt bemondod állásajánlatnál, rögtön benedvesednek.
Kevés ilyen végzettségű szakember van.
Én erősáarmú gép és ber. tech. lettem volna. De elmentem autót szerelni tanulni Ózdról Miskolcra 2 évig.
Az mondjuk tanulmányi verseny eredmény alapján(5.hely) kitűnő lett.
jaja de olyan hideg van h lefagy a faszom a motoron.. ennek ellenére h lesz alakalmam kimegyek ha -20 van akkor is
Elméletben már egész jól megy a motorozás...
Ki kéne próbálni a motorommal is
Hamarosan kész a kis mandarinki. Megvan az utolsó kulcsalkatrész is: TALON kuplungkosár
No meg a titax gázmarkolat, de az ráér. Még valami fasza markolat kéne hozzá, de abból szimpit csak a pink-nél láttam-valami zselés geccót
én a technikusit hagyom abba.. semmi értelme....
váágom vannak iylen lófaszok... a rúd csak egy példa... de nem is készül már ki se a markom se az alkarom.. ezt nyomom már május óta. Kormányt sem szorítom rejszolni minek ha van bnőd
szasztok...ne tegyetek több képet fel,mert nem fér már a vinyomra
gerre:ki az az árvizkárosult már aki hozzád szegödik biciklizni?
ez a taktik.... de most nagyon hideg van ahhoz h fussak... inkább úszni szoktam... a gyáli pálya meg itt van 10 percre..... homoktenger
Próbáltál már ilyen vasat?
A Márk srác a Dirtzone-on tesztelte, neki nagyon bejött.
Egyébként még régebben 200sx-re voltam nagyon gajdulva..
Esetleg arról tudsz bármi jót-rosszat?
Fősulit én 3 év után hagytam abba, nem kevés befektetéssel. De nem bírtam azt a kurva stresszt...
Meló mellett kész. Ha teheted, ne hagyd abba, sose lesz meg utána. Nekem sem.
Ott a pont!
Nem jó túl tiszta.
Egyébként mondtak erre az alkar-dologra okosat:
1. KTM
2. Ne szorítsd úgy, mert felesleges. A kormány csak azért van, hogy legyen mire feltenni a fék és kuplungkart, meg a gázt
3. Ha nagyon elfáradt, toljad a kormányt. Úgy tudsz pihenni.
4. Rejszolj bal kézzel is
5. Jó sokat, hogy edződjél. A barátnőd csak mással segítsen.
6. Ennyi faszság után amit itt írtam ne csak rúddal edzzél, hanem, csavargatós dologgal is.
Mert semmi nincs ami takarja az ereidet!
Lightos és zsírmentes koma vagy!
Én meg tokaszalonna...
Vagyis a hasidomot szedem le.
ami időt gyúrással töltesz inkább menj futni vagy biciglizni,attól erősösik a szved javul az állóképességed
és még az agyad sem gőzöl be
Azokat az izmokat amiket a motorozáss közben használsz azzal tudod legjobban edzeni ha sokat motorozol,rajta ülsza vason és éjjel nappal csapod neki,lehetőleg mély homokba,mert ott úgysem mered elengedni a gázt....
hogy csillogjon mint a küllőd
Én egy óránát csak a blokkot mosom fog kefével.
férre ne értsd én nem ebcsülöm le se az mz se a simo...se ezek a régebbi gépek...de a mai modern technika gépeihez képest...hát...hogy is mondjam...óriási a különbség...sztem először probálj ki vmi 125-ös crossgépet,meg ha lehetőséged van egy 250 is csak ovatosan...aztán fontold meg h kell e a nagyobb....bár sztem le fogsz tenni rola...ha nem akkor non ostoba lexel...sz*rrá fogod zuzni magadat is mega gépet is...
nekem alkarra meg marokra kelett gyurnom gecire.... és azt most is tolom 125 ös nem készítette ki
de ez nagyon. most felbaszok 30 kilót a FRANCIA rúdra oszt azzal alkarozok.... közben ereim szétdurrannak
gerre-hihi
Engem homok bányában pályán 125-ös RX kinevetett tíz perc után.