Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy nem köcsögségből oltom a fiatalabbakat de tényleg "mindegy" mivel motorzunk egy jó 2t-vel vagy egy jó 4T-vel...........mindkettő nagyon nagy élményt tud nyújtani persze az avatott kezeknek ...egyik itt a másik ott......vagy egyik így a másik úgy ad felejthetetlen élményt ..........mondjuk nem baj ha tudsz vele menni is
hallottam már én is savazni a 2T-t csak azért mert az ember nem bírt vele menni csak a pdtdi 525 volt neki jó/mert azzal a birka is felmegy a hegyre /lásd én/............végén kellett cserélni és lekonyult a szája széle mikor azzal is meglett rakva földdel.....

na mindegy kinek a pap kinek a papné ...nekem a lánya

de a leg és legfontosabb , hogy motorkat azontúl , hogy hányütemű azonos kategóriában és fajtában szerencsés összehasonlítgatni

szerintem
szewa all! jó reggelit !
Ahoj Popacsek mindenkinek!Én is kéttttééével motorozk és nagyon jó!Ugyan itt feleséget vennék..............
szerintem is tökre mindeggy hogy hanyadik ütem a hasznos, a lényeg az hogy motorozzanak az emberek, és lehetöleg ezt motorral tegyék ,ne a szájukkal,,
Én is az ilyenektől vagyok ideges!....mert van akinek a 2t jőn be,pl "NEKEM IS"-és sose kellene egy 450 4t!Nem érdekel tulzottan hogy elhiszed vagy sem!Egyébként mielőtt elkezdel durrogni az adatlapodat írkáld tele,hogy lássuk ki dumál bele a dolgokba!
jo reggelt EC népe, hasatokra sűt a reggeli harmat,,
HHHHHHHHHHHrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................
H
HHHHHHHHHHHhrrrrrrrrrrrrrrrr...........................horkkk
kkkkkkkkkkkk
szasztok...mi a pálya?
sorry elnéztem... ez nem a tiéd
eladó még ? link

csak kérdezem. De a crosspályát soha nem látott szöveget ugye te sem gondoltad komolyan?!

végülis én is csak a bótba járok vele
csuoán csak ennyi. költséges, sok odafigyelést igényel, olajcserére nagyon haklis, alkatrész és a szervíz se olcsó. Ha rendszeres látogatója lennék az évközbeni versenyeknek megérné mivel nem fáradok le annyira mint egy 250 es alatt.. és évente egyszer kell nagyszervíz, ami minimum 1 kiló.

De így hogy hétvégénként motorozok a lokál crosspályákon jó a 2t.
hobbyzni jó a 2t....
miből gondolod.... vehetek akármikor... csak kell a fasznak
persze h jobban bejön neked a 250 2 té mivel nem vehetsz 450 4 tét
mindeki érti
csak az ilyen hülye megszólalásokra vagyok ideges
az biztos h a ktm-em a legjobb az sicher annál jobb motor nincs is
Ja, remélem Öreg meghegyezi rendesen, mint régen
Akkor elég baszós volt
Tavaly hanger nem lett kihézagolva úgy
viszont oda tudja baszni a 250 eseket
naén lassan zúztam aludni... holnap nagyon felüdítő estém lex
Mééé, mé, mé?
A ktm olyan nyomatékos lent, mint egy 2cm3-es modellmotor
nem tom de én má 50 ló alá nem adom ha crossról van szó 250 2t powa.... nekem jobban bejön mint a 450.. sokkal vadabb
igen jobban megy mint a 125 ez tény de ha az ember motorozni akar vele akkor húzni kell neki rendesen és felső ford tartományban kell tartani ahhoz h kanyarból kifele is meginduljon
attól függ , hogy mihez képest nem megy alul....
pl. a vele egy kategóriás 125 kétütemhez képest alapon nagyon is megy ....mert a 25 köztudott, hogy alapon nem megy sehogy se ............
jah boccs skyro te jobban tod h melyik tartományban megy a 250 4té, biztos rengeteg ilyen motorral mentél, csak az a kár h a simson az sehol se megy:):):):):)