Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ingyenvót.
Ne viccelj 2.ben még a 85-ös is ön és közveszélyes.
Sőt még a soványdisznó MZ (TS125)is tud ágaskodni(Ha kellőképp felidegesíted kuplungal
bazze, Sanya nem is mondtad, hogy saját várodos van!?
A Fókuszba most beszél a Kurucz Robert(talán) Sanya városából, ahol szépségverseny van
Rohadt,2 pofával zabálod a kaját,szegény rómaiak elől,mikor hazamentél biztosan éhenhaltak , !
Háááát én mentem 200-sal de az egy vadállat volt vagy csak úgy volt beállítva. Felválltottam 2-be és egy kerék. Ment mint állat.
szó szerint, túlélő tábor volt. ott kezdödött, hogy a román villanyász a 220 ba valahogy 380-at varázsolt, igy majdnem mindenkinek leégett a kompresszor illetve a gumimelegítő, de amúgy szép hely az a románia, csak ne keljen mégegyszer oda...
Miért is?
mi a régi? és mi az uj? a 2006 os junior kupás supermotokat szereltem egy szezonon keresztül, az elég új?
Akkor ez igazi tábori konyha volt,túlélő módra!
No én mentem már dolgám van. Ha valakinek van valami olyan élménye tapasztalata exc 125-sel kapcsolatban hogy össze mérherett egy régebbi és egy újabbat annak várnám leveleit fontos lenne nekem. ide is írhatsz muerte666@cirtomail.hu búcsú képem:
!Kik ezek az albán vendégmunkások?
az még semmi, meg volt beszélve hogy mindenki hoz vmit a kajához, erre, az a sütő gecin, meg a húson kivül semmi nem vót, úgy kellett összegubárlni.
amúgy aradon készült a kép(áj láv csaucseszku)
uhh bazzeg, dolgoztam 1000 el. elkapott a versenyláz oszt fejlesztem az autót .
meg sproulok jövöre moturra.
Akkor veled jizusz jó kiba...tt!
Fasza az asztal!
szewa bélám maga itt ? hátholapicsábavoltálennyiideig?
Csövi!Afaszomtudja!Mi a péró?
90/60/90
Mint állat
nédd mán erretévedt egy supermotos embör is?
vót már a dijkiosztó?
hát a fene tudja ...én 2000 alatt nem vennék ktm-et ...sőt ilyesmi kategóriában inkább mégújabbat

de ha most kezded és endurózni akarsz és nem új géppel és 2T akkor szerintem neked a legjobb választás a 200 exc ...........szerintem

a 125-tel ,hogy élvezetes legyen az endúrózás ahhoz élből kell tudni motorozni ....különben nyüglődés
a 200-as már bír utazni is van benne tartalék nem csak húszezren halad előre emiatt megbocsátóbb is egy-egy trükkös részen ......és kezelhető ...nem egy vadállat de menni is tud ... tovább is bírja mint a 25
szerintem azzal élveznéd jobban elsőre
*r
Mik a méeteid? Cm,kg?
Annyit tudok én is de nekem olyan válasz kellene aki spec próbálta is pl.: kettőt öszze is mérhetett.