szó szerint, túlélő tábor volt. ott kezdödött, hogy a román villanyász a 220 ba valahogy 380-at varázsolt, igy majdnem mindenkinek leégett a kompresszor illetve a gumimelegítő, de amúgy szép hely az a románia, csak ne keljen mégegyszer oda...
No én mentem már dolgám van. Ha valakinek van valami olyan élménye tapasztalata exc 125-sel kapcsolatban hogy össze mérherett egy régebbi és egy újabbat annak várnám leveleit fontos lenne nekem. ide is írhatsz muerte666@cirtomail.hu búcsú képem:
az még semmi, meg volt beszélve hogy mindenki hoz vmit a kajához, erre, az a sütő gecin, meg a húson kivül semmi nem vót, úgy kellett összegubárlni.
amúgy aradon készült a kép(áj láv csaucseszku)
hát a fene tudja ...én 2000 alatt nem vennék ktm-et ...sőt ilyesmi kategóriában inkább mégújabbat
de ha most kezded és endurózni akarsz és nem új géppel és 2T akkor szerintem neked a legjobb választás a 200 exc ...........szerintem
a 125-tel ,hogy élvezetes legyen az endúrózás ahhoz élből kell tudni motorozni ....különben nyüglődés
a 200-as már bír utazni is van benne tartalék nem csak húszezren halad előre emiatt megbocsátóbb is egy-egy trükkös részen ......és kezelhető ...nem egy vadállat de menni is tud ... tovább is bírja mint a 25
szerintem azzal élveznéd jobban elsőre
Sőt még a soványdisznó MZ (TS125)is tud ágaskodni(Ha kellőképp felidegesíted kuplungal
A Fókuszba most beszél a Kurucz Robert(talán) Sanya városából, ahol szépségverseny van
amúgy aradon készült a kép(áj láv csaucseszku)
meg sproulok jövöre moturra.
vót már a dijkiosztó?
de ha most kezded és endurózni akarsz és nem új géppel és 2T akkor szerintem neked a legjobb választás a 200 exc ...........szerintem
a 125-tel ,hogy élvezetes legyen az endúrózás ahhoz élből kell tudni motorozni ....különben nyüglődés
a 200-as már bír utazni is van benne tartalék nem csak húszezren halad előre emiatt megbocsátóbb is egy-egy trükkös részen ......és kezelhető ...nem egy vadállat de menni is tud ... tovább is bírja mint a 25
szerintem azzal élveznéd jobban elsőre