Az nem gyenge...Olyan nekik, mint itt a teszkó gazdaságos? Hát, van hova fejlődnünk. Bár a hejnekkenről is azt hallottam, hogy a holland gagyi... Pedig itthon az se a rosszabbak közül valósi
az csak annyira kawa, hogy az ámerikai hadsereg megrendelésére gyártják usa-ban valami maszekok kawábú és a klr 650-et alakítják át maguknak.....azt is azért , hogy a hadseregben egyféle üzemanyaghasználat követelményét kielégítsék ill. megfelejenek neki...minden csak gázolajjal mehet
tehát nem a nyomaték kedvéért álltak neki az olajkályhának
Jah Ismerős Belgában a boltben 600 igen 600féle sör van és tudod mi a legolcsobb és mi van a legalsó polcon? A Világhírü Guiness nekik aza alegszarabb.... Ez mindent elárul az ottani minőségről...
Na, majd meséjjél. Én leginkább Londonban élveztem a sörivást, ott 1 pint a mértékegység,ami kicsit több, mint fél lityi. És valami pumpás gecivel csapolják, nem szén-dioxiddal. Oszt legalább húszféle csap sorakozik egymás mellett a legeldugottabb pubban is. A világostól a naggyon barnáig. Mire a végére értem volna, csak lestem, mint a hal a szatyorban...
Majd ha a royal enfield fejleszt, jönnek a rendes dízelek
Amúgy nekem a Husky volt sokáig a favoritom,mind design és blokk ügyileg,csak amikor alkatrész után kellett nyúlni...
tehát nem a nyomaték kedvéért álltak neki az olajkályhának
Akkor tessék egy kis gyors európai körkép
Volvo is két főtengely, két dugóátmérő: 2,0 2,3 2,5motorok turbóval vagy anélkül (régen)