Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából a mama is olyan fürtös hajú kiscsajt szeretne. De túl nagy valami láccott az ultrahangon a lába között. Az vajh mi lehet?
van iWiW ed?
Mert ott van egy olyan emberke hogy Endurocross
Á, én teheccségtelen vagyok. Csak egyfélét tudok
bár neked már jó lenne egy kislány is.......azok nagyon apásak.....levenne a lábadról
Vagy motorozni. Múlt szombaton el akartam menni. Mire a mama: CSak mennyé, csak mennyé! Tuggyátok, ez a női szótárban azt jelenti: Meg ne próbálj elmenni. Tehát itthon maradtam
ésha lány?
mindegy mi lesz csak egészséges fiú legyen
csak az asszony elől a kocsmába
Azér, vsz. Majd ha kijön, megtuggya. De így má tuti, hogy harmaccorra ez is manus. Azok nem sietnek sose
biztos jól érzi magát bent azért nem száguldozik kifelé....vagy nem tudja , hogy van motorod
Hihetetlen, de még mindíg nem. Csak a has. Mármint az asszonyé (is). Sztem lassan marad a burokrepesztés fárasztó szertartása
bizony

na szia nikk ! mi a zsír magával ? nőtt a népsűrűség a lakásban ?
de

azé dobom el 525-öt és megtanulok szinyóval
Szewa!
hali nikk!
Szewasztok! Má megen 2T kontra 4T? Hát akkor 2T, mert 4T-vel minden pancser tud motorozni
neked az túl bika
De nincs igazam?
jövőre lehet veszek én is egyet
köszi a dícséretetatis ...küldtem érte az ezer forintot amit megbeszéltünk
Simson sehol se megy?!?! Talán mert 50es? Lehet, hogy az a gond....
Simsont minek fújongod le? Láttál már normális simsont? Megha annyira sz*r akkor az emberek nagyszázaléka miért kezdte Simsonnal a motorozást?
Mi van a Street Fighterekel?
Simson mindenre alkalmazható
Jó reggelt!
Karácsonyra kaptam egy protektoros kabátot (K*rva meleg ) [IMET]
aha,ezektöl az összehasonlitásoktol hányingerem van!Még hogy PDTDI 525 ktm és hogy csak azzal ....én azért szeretnék ugy menni mind te bármelyik motorral!
jó?