Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem voltam
csak Sanyát néztem meg
meg Csolnokon 1srácot
Álladék!
Te is voltál ma motorozni, áruló ?
Nkem még nincs készen a kis orange. De next week....
Asszem ha kész kurva jó lesz, mi a pérónak adjam el?
Majd 250-be lesz, basszus
szevasz Szikra mivan veled?
jaja
Unalmas órákban elbeszélgetek skYro barátommal
nem HE mert olyan kemény vagyok mint a szüreti széklet
és a helyi menő csávók voltak a tanítóim
Skizofrénia?,?,
Hát ha nem szólsz, HE!
én is itt vagyok bazzzzmeg rám senki sem figyel?
jaja
De látom te is
Hát te meg itten kuksizol?
jó8
Jóccakát!
Jóéjt, minden moccos pípölnek!
Nekem is
Szewa! lassan ledőlök én is
Azé nyáron, esetleg a jugó tengernél király, ha van. Mondjuk a céges oktáviámban van, nem is sokat használom jelenleg a fiat egységet. Igazából akkor vettem, amikor Kaposvár mellett elkerülőt építettek. És volt némi olaj másodkézből.... Iggen kedvező feltételekkel
na további jó beszélgetést! kezdődik ali g ... léptem csá!
Ja, moccosfutót én is húztam má vele. Meg kibírt két költözködést, nagy ráfutófékessel. Kicsit sűrűn jöttek a manusok a világra, oszt kellett menni nagyobb kérókba....
Az nekem sincs
De kevesebb hibaforrás
Van padláson egy, de nem visz rá a lélek ekkora melóra
Most törött volt, örülök, hogy összeállt
Az enyém is jó volt szériában is, de aztán történt egy kis malőr, ami miatt szét kellezz szedni a motor, akkor meg gondoltam, adjuk meg a módját... Új kuplung, vez.szíj, vízpumpa, felúj. heng.fej, új gyűrű, csapágyak, lengőkar, megakurvaanya. Szal nem kis píz volt, úgyhogy remélem bírjanegy darabig.
Húzza is a futót rendesen! Mindegy hány mocc van rajta
Köszi a lehetőséget. Egyébként pont azért vettem ilyen vasat, hogy occsó legyen. Egyedül a klímát bánom, hogy nincs benne
Ha bármi kell, szólj,
bontottam egyet a padlásra, habár amúgy is minden szarért-hugyért van hozzá
Az enyém csontszéria, de úgy se megy rosszul
Háddde:
Szereti a tik a meggyet....
Ketten szeretünkmiegyetttttttttttttttttt. Jajistenem mijem fura,,,,,, mikor ketten megyünk hazzzzzzaaaaaaaaaaaa!
Asszem, ezt má megbeszéltük. Az enyim is tipo 1,9 tádé
Van egy jó kis tipo 1.9 td-ém 1995-ös, fehér, imádom. VW tdi Turbó, változó geom. -s, Volvo s 60 intercooler, Volvo S 40 T4 vízhűtő, aranyosan megyeget.... igaz, eszik is vagy 8 litert, de megérdemli! Meglepetés sok autós számára.