Megjöttem csehből! Ehhh... A sör prágába nem valami híres pláne a barna de Pilzenbe a sörgyárban amit ittunk attól eldurrantam... Nincs mit szépiteni betegre ettük és ittuk magunkat! A lányok szebbek mint a mieink! ! ! ! !
Ja, mondogatom is magamban, de azért az ember mindig előre néz, ki van előtte....
Nem azt ki van mögötte- sajna. Remélem idei felkészülés és szezon nem úgy indul, mint az ez előttiek. Mindig beszoptam a barátommal- Faissttel sztem nem fogok, mer eléggé törtető, és előrevisz
Szal utánaszámoltam, ne kevés píz lesz.
Új kuplungkosár, alu gázkar, legzsírabb markolat, új dugesz, fékbetét, lánc, miafaszom. Pöpec kis gép lesz. Kár, hogy kicsi a váza- vagy, hogy nem találom a helyes testhelyzetem raJTA
sör elött vagy sör után szebbek?
nevessük ki
jó éjt mindenkinek
Na megyek én is egyeztetni a két énemet... Tsó fórumon lakozó minden kedves frendz!
ádibácsi már képzelődik szerintem a pálesz után
most csak házipálesz de olyan bazzeg h oldja a műanyagot
jó8
és van egy rossz kurvázós, drogozós, kötekedős, de nem verekedős fasz egyénem- akit néha keményen kell kezelni
Nem azt ki van mögötte- sajna. Remélem idei felkészülés és szezon nem úgy indul, mint az ez előttiek. Mindig beszoptam a barátommal- Faissttel sztem nem fogok, mer eléggé törtető, és előrevisz
mindenki így kezdte
élvezzed a motorozást az a lényeg
Sose fogok feleígy menni sem.
De remélem ez soxorgalommal behozható... Meg ráfordítással. Muszály jól mennem...
Rájöttem hogy minden a pénz körül forog
és ez a Bandi gyerek skizofrén? szegény
Új kuplungkosár, alu gázkar, legzsírabb markolat, új dugesz, fékbetét, lánc, miafaszom. Pöpec kis gép lesz. Kár, hogy kicsi a váza- vagy, hogy nem találom a helyes testhelyzetem raJTA