Nekem a peuget 131 kilowatt gyárilag szóval nem gyenge kocsi pláne hogy 1050 kila csak egy nagy baja van hogy elsőkererkes... de azért a bmw tulajoknak amikor nyulik az álla meg amikor könnyes az idegtől a szeme az bármit megér
Hasítós fíling?Hát egy Hondával máskképp nem lehet...
Régen én is elég gyorsan mentem az adott gépjárművek adottságaikhoz képest,de ma már 80-90el járok mindenütt...igaz gyorsabban a vas se engedd
igen én is ezt az egyet tudtam felhozni az alkatrész utánpótlást,mert ha van is bontóba ilyenből abból jól meg akarnak gazdagodni a bontósok.....De akkor is szép...... .
Ha úgy lesz ahogy én elterveztem a következő éveket akkor nekem vagy Accordom lesz vagy egy Lexus....
oks ez igaz...bár volt olyan h megvette a srác a milla feletti crx-et aztán upsz egyből ez a baja-az a baja...motorcsere...aztán az is megadta magát...szivacs....de ezekre a régi gépekre folyton költeni kell...egy éve cseréltünk talpasokat...és most ujra kellett...a jó min.magyar utak...ugye
nya igen...crx-be is volt h rendeltün cuccot...és hiába a típus...nem passzentolt...ahhoz a prelodehoz sztem meg még nehezebb...de amugy ritka szép darab
Hát a preludek non szépek...ez a régi gép képek alapján ugy nézem non egyben van/persze ezt élőben látni kell/...a km nem bíztos h kamu...ha műkedvelő akkor lehet valos,bár nem tom...azért vannak kétségeim....az ár az sztem picit sok...de a preludek alapbol drágák...attol is függ h mit tett a gazdi rendbe rajta,miket cserélt, gyári cuccos van e benne...,kasznizás,rohadások,volt e törve....érdemes lenne egy motorteres képet kérni a tulajtól...sztem egy megtekintő próbát megér...nekem az ujabb szériák teccenek...
hát gáos mondtam neki,de nei ez a Prelude tetszik,és ebből a fajtából nehéz elfogadhatót találni.....CRX-et meg nem akar....túl sok embernek van már itt a T-bolygón
Nem inkább WRX+Hógyártóüzem+tankerhajó?
Régen én is elég gyorsan mentem az adott gépjárművek adottságaikhoz képest,de ma már 80-90el járok mindenütt...igaz gyorsabban a vas se engedd
De köszi a tanácsokat azért is....
Ha úgy lesz ahogy én elterveztem a következő éveket akkor nekem vagy Accordom lesz vagy egy Lexus....
és azokbnak az áruk is itt az 1 milla felé jár