Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Endurocross
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Husabergirl
Szió! Mizu?
Faisst
te mindig metálul mész
áðißá€$i
szerintem se... bár nagyfater nagyon ért hozzájuk, vmi ragadt rám is
xlzx
mikor érsz rá?
Faisst
most értem haza suliból
szarrászedtem a blokkomat...főtengely csapágy kúl...és végülis az lett amit legelőször mondtam...elment a főtengely...hétfőn megy a centírozóba
áðißá€$i
Skimpyke begyulladt és nem volt kinn... pedig most nagyon metálul mentem
Laczka06
pedig semmi ördöngősség nincs a karbikban
igaz én karbi meg futómű mániás vagyok
Laczka06
Nem kellett korrepetálni mennem,és így egy biciglitúrát iktattam be.....nagyon jó volt,addig,mig nem láttam semmit a havtól.....
áðißá€$i
2-3 centi... lófasz de annyira elég volt h éjjel totálráfagyjon az aszfaltra a kis utcákban meg a földutakon
Fmxtzdr
Mifelénk nem esett egyáltalán a hó.Máshol mekkora hó esett?
áðißá€$i
csövi! h-h nem néztél ki ?
xlzx
Zozi nem akar hozzányúlni,mert azt mondja hogy jó az úgy
mármint a karbi
Te elvállalod esetleg? Vagy még Paksi Gábor is lehetőség...
áðißá€$i
pálya az nagyon jó volt de mire kijutottunk. hazafele már nem zergebaszta földutakon jöttünk ami tiszta jég
Laczka06
a blokk ugyaz.....
ha viszed megcsináltatni,akor azt pik-pakk belővik neked,nem kell egy pillanatig se aggódni....
Husabergirl
jó is az
áðißá€$i
én a pályázást élveztem.. kis szar pitbikkal is úgy kipörgött a hátulja mint a picsa. tiszta jég minden és nagyon csúszik
xlzx
hmm lemaradt a kép
xlzx
amúgy az enyém SXC és 99es,de nekem is meg van a szervíz könyv és ugyanígy van belőve a karbim,csak 192es főfúvóm van. uszószinthez meg hülye vagyok
Husabergirl
de jó nektek, most irigykedem ezerrel, fincsi lehetett csúszkálni
áðißá€$i
1x majdnem én is elvágódtam
áðißá€$i
estett vmennyi.. és csúszott mint állta.. délelőtt kocsival rallyztunk du motrral... Örkény felnyalta párszor a havas utat
xlzx
köszi,de szervíz könyv nekem is van! a karbi pedig pont úgy van beállítva ahogy ott levan írva...2vel nagyobb főfúvó van benne az akra miatt...
Husabergirl
Nálatok is szakad a hó?
Nálunk már elég sok leesett.
Husabergirl
Szióka!
áðißá€$i
ez a kis pálya mellette nagyon metál
❮❮
❮
…
3342 / 7546
3341
3340
3339
3338
3337
3336
3335
3334
3333
…
❯
❯❯
szarrászedtem a blokkomat...főtengely csapágy kúl...és végülis az lett amit legelőször mondtam...elment a főtengely...hétfőn megy a centírozóba
igaz én karbi meg futómű mániás vagyok
ha viszed megcsináltatni,akor azt pik-pakk belővik neked,nem kell egy pillanatig se aggódni....
Nálunk már elég sok leesett.