Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió! Mizu?
te mindig metálul mész
szerintem se... bár nagyfater nagyon ért hozzájuk, vmi ragadt rám is
mikor érsz rá?
most értem haza suliból
szarrászedtem a blokkomat...főtengely csapágy kúl...és végülis az lett amit legelőször mondtam...elment a főtengely...hétfőn megy a centírozóba
Skimpyke begyulladt és nem volt kinn... pedig most nagyon metálul mentem
pedig semmi ördöngősség nincs a karbikban

igaz én karbi meg futómű mániás vagyok
Nem kellett korrepetálni mennem,és így egy biciglitúrát iktattam be.....nagyon jó volt,addig,mig nem láttam semmit a havtól.....
2-3 centi... lófasz de annyira elég volt h éjjel totálráfagyjon az aszfaltra a kis utcákban meg a földutakon
Mifelénk nem esett egyáltalán a hó.Máshol mekkora hó esett?
csövi! h-h nem néztél ki ?
Zozi nem akar hozzányúlni,mert azt mondja hogy jó az úgy mármint a karbi Te elvállalod esetleg? Vagy még Paksi Gábor is lehetőség...
pálya az nagyon jó volt de mire kijutottunk. hazafele már nem zergebaszta földutakon jöttünk ami tiszta jég
a blokk ugyaz.....
ha viszed megcsináltatni,akor azt pik-pakk belővik neked,nem kell egy pillanatig se aggódni....
jó is az
én a pályázást élveztem.. kis szar pitbikkal is úgy kipörgött a hátulja mint a picsa. tiszta jég minden és nagyon csúszik
hmm lemaradt a kép
amúgy az enyém SXC és 99es,de nekem is meg van a szervíz könyv és ugyanígy van belőve a karbim,csak 192es főfúvóm van. uszószinthez meg hülye vagyok
de jó nektek, most irigykedem ezerrel, fincsi lehetett csúszkálni
1x majdnem én is elvágódtam
estett vmennyi.. és csúszott mint állta.. délelőtt kocsival rallyztunk du motrral... Örkény felnyalta párszor a havas utat
köszi,de szervíz könyv nekem is van! a karbi pedig pont úgy van beállítva ahogy ott levan írva...2vel nagyobb főfúvó van benne az akra miatt...
Nálatok is szakad a hó?
Nálunk már elég sok leesett.
Szióka!

ez a kis pálya mellette nagyon metál