Foggalmam sincs mivel nem tudom,hogy mekkora volt benne....de nem sok esélyt látok,hogy ez okozza a problémát...
Most,hogy írtad,viszont olyat láttam,hogy az új szelepeket nem csiszolták be rendesen,és az 500km után beverődtek és ezzel együtt a sz.hézagok is eltüntek
Egy karbitakarítás is sokat szokotott dobni a produkción
De egyszer próbáld ki,hogy meleg motornál kijáratod egy kicsit belőle a benyát....
Nem de azóta kapott újj szelepeket hengerfej javitás hűvely dúgó szelephézag állitás úszó szint állitás de az alapjáratit elfelejtettem kicserélni meg mondani a havernak hogy nagyobb van benne.asszem 50-es lehet túl nagy?
Csinálhatja,de nem jellemző..mi is szoktunk nagyobb alapjáratit tenni pl 40 helyett 42-est és könnyebben indul....
Lehet úszószint is vagy keverékállító csavarral kell játszani.....
Teszt:Beindít,járat,meghajt,lassú poroszka,benzincsap elzár és úgy leállítod,majd megpróbálod életre kellteni....ha indul,akkor úszószinted magas
Ezt a fúvókázás előtt is csinálta?
Mert még a túl kicsi szelephézag is okozhatja,hogy melegen nem indul....
Na szóval az van hogy alapjárati fúvoka cserélve lett nagyobbra végűl is alól jobban tol a motor csak igy csinál olyat hogy ha melegen le állitom nem mindig indul el de ha várok 5-10 percet akkor vissza hűl kicsit és pöcre indul. rakjam vissza a gyári méretű alapjárati fúvókát?
Mikor próbálod ki
Légszűrőd,szivatód rendbe van?
Most,hogy írtad,viszont olyat láttam,hogy az új szelepeket nem csiszolták be rendesen,és az 500km után beverődtek és ezzel együtt a sz.hézagok is eltüntek
Egy karbitakarítás is sokat szokotott dobni a produkción
De egyszer próbáld ki,hogy meleg motornál kijáratod egy kicsit belőle a benyát....
Lehet úszószint is vagy keverékállító csavarral kell játszani.....
Teszt:Beindít,járat,meghajt,lassú poroszka,benzincsap elzár és úgy leállítod,majd megpróbálod életre kellteni....ha indul,akkor úszószinted magas
Ezt a fúvókázás előtt is csinálta?
Mert még a túl kicsi szelephézag is okozhatja,hogy melegen nem indul....
Lehet csak azért érzem igy mert én nem voltam.
Kérdezz bátran,legfeljebba azt mondom,hogy foggalma sincs..
BÁr ilyen még sose történt