Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltunk mi is ottan ma
Csolnok, napjainkban... :
Köszi és viszont is Jó éjt !
ha nem kell rá szivató hidegen az már egy jel.....

Mikor próbálod ki
További szép estét Nektek!
hát mivel az alapjárati fúvóka zero és 1/3 gázállásig dominál....

Légszűrőd,szivatód rendbe van?
de igen, de az a Honda tényleg csini
Ja hidegen nem igen kell szivató se. meg kb azóta csinálhatja mióta kilett cserélve a fúvóka de felújitás óta lehet érzékenyebb rá?
Már a WR-t észre sem veszi,ejnye-bejnye
Foggalmam sincs mivel nem tudom,hogy mekkora volt benne....de nem sok esélyt látok,hogy ez okozza a problémát...
Most,hogy írtad,viszont olyat láttam,hogy az új szelepeket nem csiszolták be rendesen,és az 500km után beverődtek és ezzel együtt a sz.hézagok is eltüntek
Egy karbitakarítás is sokat szokotott dobni a produkción

De egyszer próbáld ki,hogy meleg motornál kijáratod egy kicsit belőle a benyát....
De az alja érezhetően erősebb lett nem mintha kevés lett volna alapon is a nyomaték de ha lúd...
hűűűű az a Honda a 4. képen gyönyörű
nos?mióta áll fent ez a dagnózis?
Nem de azóta kapott újj szelepeket hengerfej javitás hűvely dúgó szelephézag állitás úszó szint állitás de az alapjáratit elfelejtettem kicserélni meg mondani a havernak hogy nagyobb van benne.asszem 50-es lehet túl nagy?
Csinálhatja,de nem jellemző..mi is szoktunk nagyobb alapjáratit tenni pl 40 helyett 42-est és könnyebben indul....
Lehet úszószint is vagy keverékállító csavarral kell játszani.....

Teszt:Beindít,járat,meghajt,lassú poroszka,benzincsap elzár és úgy leállítod,majd megpróbálod életre kellteni....ha indul,akkor úszószinted magas

Ezt a fúvókázás előtt is csinálta?

Mert még a túl kicsi szelephézag is okozhatja,hogy melegen nem indul....
Ez kezd unalmas lenni.
Lehet csak azért érzem igy mert én nem voltam.
én
na ki vot ma motorozni?
csinálhatja az miatt?
Na szóval az van hogy alapjárati fúvoka cserélve lett nagyobbra végűl is alól jobban tol a motor csak igy csinál olyat hogy ha melegen le állitom nem mindig indul el de ha várok 5-10 percet akkor vissza hűl kicsit és pöcre indul. rakjam vissza a gyári méretű alapjárati fúvókát?
Szép estét!
Kérdezz bátran,legfeljebba azt mondom,hogy foggalma sincs..
BÁr ilyen még sose történt
nem olyan katt volt, az előzmény gombra volt katt.
Hali miszter én is kérdeznék karbulálásról.
Akor jó és jó volt?