Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10ezer...még merészebb...nemhiába, valamivel el kell csábítani a vásárlókat a jobb gépektől
Tény,hogy eszméltelen jó a motoroja,főleg az új 08-asnak,amihez volt szerencsém gey délutánig,meg persze a kormánylengéscsillapító ami hatalmas okosság,főleg mikor fékezés közben ahuppli nem tudja kiszedni a kezedből a lkormányt....

De bajok vannak a szelepeivel.......
Még ne akarom megnyerni a Bercy-t,addig jó egy lágyabb de megbízhatóbb masinéria....

FZS600-nál 10e km a szervizintervallum
Az sztem sok lessz kezdéshez!
dejódejódejó még 1 motoros csajszi
De...
Heó!
Köszi
Hol laktok? Az adat lapodon nem töltötted ki!
Nem megy sehova semmivel, még csak Simsonon meg 125-ös MZ-n szoktattam a motorokhoz...Ha egy kicsit is rákap, megkapja az RM125-öst vagy a CR-t
csini
Csinos,de ezzel a Hondával ne menjen terepre!
yamaha egy kicsit kiforrottabb....de erről kár vitázni hogy melyik jobb...
a 2008 as kawák nem szarok basszus....kövi motor tuti egy 2008 kx450f lesz..versenyszezon végén
hát te jöttél mögém segíteni és megtólni
de amúgy tudom hogycsak a kipufogómat sasoltad
Dógozik most cegény, este 7-ig...Amúgy itt:
Nehéz megtalálni az ürest.....Kemény hajtásnál néhány embernél kupllunglamellák eltörtek...de amugy a yz-f utána és a kx-f után a legmegbizhatóbb.....

Cserélj olajat és takaritsd a légszűrődet,és nem lesz gondod

Sok szerencsét hozzá!
Köszi
Bár már meg van rendelve az új..de ha nem jön meg és te találsz jó áron..akkor mehet a biznisz
Jó, de cserébe megkapod a világ legfejlettebb kompakt 4T 250-esét. És a többibe sem ártana a sűrű olajcsere, ez olyan, mint mikor vettem a CBF-et, és mondták a Yamahánál, hogy vegyek inkább FZ600-ast, mert annak "csak" 9000 a szervízintervalluma, nem 6000...ja...aki mer kockáztatni, meg rá van szorulva, az így is javíthatja az eladási statisztikáit.
Meg érdeklődőm holnapra,hátha van bontva!
Hol a Nyulad?
Jah.....Skyro nem tudsz nyilatkozni ezzel kapcsolatban?
2-3 óránkén olajcsere...nem olyan jó
kicsit meghalt már szegény
a jobb kezemen a mutatóujjnál totálisan eltűnt az anyag..
a bal kezemen meg a mutató ás a középső ujról tűnt el
van egy téli fox kesztyűm...jó vastag...az bírja a strapát
CRF250-ben nem gondolkodtál? Az azért mégiscsak Honda...(Hú, de ki fogok ezért kapni )
igen, rátaláltam
Superpole-KTM együttmüködés révén vettem én is annak idején akciósan.......
Remélem sok közös kaland vár még ránk....