az meg elég szopóka nyalóka hogy midnig állítgatni kell a szelepeket...megéri venni 1 lapka készletet és otthon csinálni...olcsóbbna kijösz mint a szervízzel
Nem elégnek,csak állandóan elmegy a szelephézag.....és ha nem állítják be a dekompresszor műkődési hézagát egy időben a szelepekkel,akkor az már nem móka........ettől függetlenűl rendkivűl jó moccnak tartom,a színe is tetszik
eddig jó...kényelmes...jól tapad,nem hólyagosodin fel a kezem..
majd kiderül ha már kész lesz a kawa..akkor kapja majd az ívet...ha nem szakad ki 1 hónap alatt..akkor patent
Khm...nem árt vigyázni
Onnan lehet megismerni, hogy egyenkék ruha+bukóban egy pár ezerrel tép, hátul a csaj a sofőr bukóját csapkodva "letilt" 150-nél...
Crf-250 be valaki azt mndta nekem h a szelepek elégnek nem tdm h ez igaz e...az az igazság h mindegy milyet veszek /márkában/csak már ne lenne annyi baj vagyis annyiba mint a 2T volt....
valaki nem tudja hogy 94 es xt 600 lapkás vagy sima csavaros?
majd kiderül ha már kész lesz a kawa..akkor kapja majd az ívet...ha nem szakad ki 1 hónap alatt..akkor patent
Onnan lehet megismerni, hogy egyenkék ruha+bukóban egy pár ezerrel tép, hátul a csaj a sofőr bukóját csapkodva "letilt" 150-nél...
nemveszélyes elengedni olyan sebességnél a kormányt?
és a menetszél?
bár az tény hogy kényelmesebb egy 4t....
Amúgy szerintem én már lattalk titeket itt Dabason.Én falvai vagyok csak Dabason melózom(tam)
ilyen kesztyűt vettél?