Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szeretem a motoromat és nem sporolok rajta!
RM 250 nekem a váltoja vacakol...
jaja...az utolsó csavarig megegyeznek...
szerintem is vegyél 2T-t, mondjuk kezdésnek 125, aztán jöhet a 250. Eccerűbb, OLCSÓBB.
help
valaki nem tudja hogy 94 es xt 600 lapkás vagy sima csavaros?
2006-ig ugyan az-csak a név változik!
az meg elég szopóka nyalóka hogy midnig állítgatni kell a szelepeket...megéri venni 1 lapka készletet és otthon csinálni...olcsóbbna kijösz mint a szervízzel
3000...tök baráti, annyit megyek 3hét alatt...Veszek színes scannert, meg nyomtatót, mert gyártanom kell majd a pénzt
Nem elégnek,csak állandóan elmegy a szelephézag.....és ha nem állítják be a dekompresszor műkődési hézagát egy időben a szelepekkel,akkor az már nem móka........ettől függetlenűl rendkivűl jó moccnak tartom,a színe is tetszik
eddig jó...kényelmes...jól tapad,nem hólyagosodin fel a kezem..
majd kiderül ha már kész lesz a kawa..akkor kapja majd az ívet...ha nem szakad ki 1 hónap alatt..akkor patent
Szerinted a Kx-f jobb mint az RM-z? még nem vettem most nézegetem...olyan 850 -900at szánnék rá..
Khm...nem árt vigyázni
Onnan lehet megismerni, hogy egyenkék ruha+bukóban egy pár ezerrel tép, hátul a csaj a sofőr bukóját csapkodva "letilt" 150-nél...
bocs,már javitottam....egy nulla lemaradt!3000 km-ez a tutti
300km-enként? Az nekem minden MÁSNAP olajcsere lenne...max. 3 naponta...
te 300 nál cserélsz olajt?
nemveszélyes elengedni olyan sebességnél a kormányt?
és a menetszél?
Yapp...exactly. Pont ilyet! Meddig bírta? Mög vagy-é vele eléjgedve?
ha a 2t rendben van tartva..nincs annak semmi baja...negyed annyi fenttartani mint a 4t-t...
bár az tény hogy kényelmesebb egy 4t....
Milyen 2 t?
hehe..minden szentnek maga felé hajlik a keze

Amúgy szerintem én már lattalk titeket itt Dabason.Én falvai vagyok csak Dabason melózom(tam)
Hazudtam 3000 km.
Crf-250 be valaki azt mndta nekem h a szelepek elégnek nem tdm h ez igaz e...az az igazság h mindegy milyet veszek /márkában/csak már ne lenne annyi baj vagyis annyiba mint a 2T volt....
én utcai gépnél max 300-nel cserélem az oiltot
Én is azon kezdem...igaz, 94-óta motorozok...majd vigyázunk!
Nana...még csak kóstolgatja a témát. Nem akarom erőltetni, had fedezze fel magának (amit én akarok )
keme
ilyen kesztyűt vettél?