Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja fasz média is most mondja,hogy járvány lehet mikor már mindenkit KO-zott
Lehet de nem kiskabátban sapka kesztyü nélkül
Eléd miért térdeltek le?
Az még a szűlői háznál volt.
Nem bírta ruhával
környékünkön megint felütötte fejét valam vírus...csajom olyan mintha agyonverték volna...gyerek is lázas volt de az erősebbnek tűnik nekem is kezd baszakodni a gyomrom ........sok ismerősöm is letérdelt ..
Nem vissza szaladtam a jó meleg kocsiba melegedni
ki nem bírta? Ő vagy Te?
Pedig felöltözve tán lehetne vele menni. Amikor síeltünk, hómotorral is verettek, mínusz 15 körül....
Ez már nem az a szomszéd már nem ott lakunk.
Aztán szaladtál mellette?
Na ez új, ilyent mifelénk nem láttam. De ne csodáld, ha éjjel égettél a 900-zal
kb kettö percig birtam a gépen maradni
Nem gyenge. Én meg be vok lázasodva. Még egy szar szankózás se napokig....
Óóó nálunk a szomszéd kilesi nyáron is mikor vannak kiterigetve a tiszta ruhák és be gyújt a kályhájába. Kérdeztem már tőle mennyiért basszná meg a qrva annyát de csak csinálja a barom.
azt hittem 5 napos
Ja nem is mondtam mentem ma egy Quaddal ltz400-as vagy mi volt oda is fagyott a seggem rendesen. Ki mentem a pályánkra körülnézni és köröztek a fiúk
Meg a másik kedvenc gondolatom: Sztálin, nem éltél hiába!
nagy az isten állat kertje csak alacsony a kerités és kiugrálnak a barmok
Azta zoozee ez télleg igaz.
Még az ágy is pattogott, vaze. Képzeld el a szombati ivászat után erre ébredni.... Hiába ragasztottam ki a túróspalacsinta receptjét, nem kapcsolt a barom....

De kertes házban se jobb az állandó éjjeli kutyaugatás, fűnyírás vagy stilezés. Akkor má inkább a tömbház....
Jó reggelt.
hülyék mindenhol hemzsegnek és ahogy szaródik el a "jólét" egyre jobban elharapódzik az írígység/butaság/média fűtötte indulat.............

jó világ jó emberek, szar világ szar emberek!