Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja majdnem el is felejtettem dicsekedni . Én is a KTM-es tábort erősítem . Igaz csak a kerékpáros Ktm-eseket , de ami késik nem múlik .
szia bélám ...mi a zsír? mit főztetek ?
vagy egy tizes
ktm -re gondoltam azzal megy a kerék rendesen...a speedyvel nem tuti még

elissadrágám hány éve is vagyunk együtt? mondd meg apucinak lécci kicsim !
Ha eltolom a középontot egy milivel már nem is olyan drasztikus a falvastagság probléma .
tuodmhogy el4el nyomja láttam mindne videóját.zoozee. megértelek. a tankolás télleg elengedhetetlen.2rákuplung 90fölszedni 170tiltáselőtt2000lerak ráhúz gázt necsapja szeva huh ebbőlmitlehet érteni keromenet..
Szasztok! Jól hallottam, valaki apriliást keresett?!
cseréld nagyobbra a tankot.
csak elvékonyodhat a lengővillaszem falvastagsága és lehet gyengül
szokott sikerülni ....mondjuk hosszan nem megy mert le kell raknom tankoláshoz
ha gerréröl bezsélsz ö lc4-el tolja
Jaja fel fogom találni magamat hisz van cnc gép . Meg tom oldani a problémát csak nem tudtam miért kellet tügörgövel készíteni. Szerintem ha 2 mm - rel növelem az átmérőt elfér radiális csapágy is (2 db ZZ-s) ami szerintem igencsak nagyobb élettartammal fog bírni .
hát nemmondom nemnyomja rosszul:D az r1 jolvitte de az rs hát huh nemnyilatkozok:D
Zoozee élsz még?
itt gerre a Mr.egykeróóó májszter
jó hogy még eggyütvagytok:) hányéve is? énis a pici zsanymmal mostnymjuk 1év2hónap1hét1nap-ot=)
úgyis megyek kompoltra ...csak kicsit kitavaszodik
ha guritják.....
kerék megy?
cr -t eladtam most ktm-van terepre
utcára meg a cbr-ek
eccer eljöhecc egerbe gurulni
Én meg se kérdeztem az árat mert lengővilla tengelyt mindenkép csinálni kellett és ha már ott voltam mondtam az öregnek hogy ilyen bajom is van.meg csinált mindent királyúl és kért az esztergálásért 3000-t.
ejha jómegy
zooze bakker akkor neked cred meg moccodisvan?