Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öreg papi zuhanyzik a fürdőben,oda megy egy kisgyerek és mondja,bácsi látom a kukiját...mire az öreg tessék egy 100as én már 40 éve nem láttam!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍzirájder öccsém......
Kemény voltál Csoki
Ja, azt elfelejtettem. Ott retusálni kellett, mert többen attól rémültek meg igazán
Jól össze mentél 1 év alatt...
Látom a viz hideg volt
komolyan?
Jah és lehet licitálni a Szent Kipufogóvégre
Volt egy csajszi,kereste a cemotós hálóingét!
Nemtom, döncsétek el
2006. jugó tengerpart.
Karnál már csak a has nagyobb
Igen hogy vágd le a kipufogó végét
Újra itt
valaki írt számomra valamit? Lusta vagyok visszaolvasni
Csuk be az ablakot mert lefagytunk
húúú hideg van rendesen odakünn
ki vagy te HULk
Hidegnek hívod aki a takaró alatt rázott?
Na, azért erre ne fogadj.... Sokat veszítettem 10 évvel ezelőtti önmagamhoz képest, de még ma is végignyomtam fekve az 5x10-et 120 kilóval. Sztem kevés motoros képes erre
most hallom az utcán itt husqvarnázik egyik spanom a volt motorommal...lámpa nélkül nyitott csővel .....biztos ideges lett valamire tényleg szól szépen ...TE 610...gratulálok majd neki
Ja, sajnos...
Eszt a rohatt annyát. Meg a druszám, a Télapó is. A Zozi pont itt volt felénk moccozni, megdumáltuk hogy koccolunk, aztán engem meg ráz a hideg a takaró alatt reggel
neked már olyan súlyzó kell ami hungarocell karikák neoncsövön...de a neonból engedd ki a gázt nehogy sérvet kapj !
ajaj imonis a páleszra
Neked ezt hozta a dzsizuszka.
Na, nekem még jobb. Alig merem leírni, hogy pár napja ismér egy bélféregvírus ért el... még a pálesz se használt. Ma reggelre kihevertem, délelőtt elmentem súlyzózni, nem volt az igazi, erre most meg lázam van. F@sz kivan a decemberrel....
Nálunk is köhög a gyerek cefetűl.
Megvagy, vazze....