Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez rajta van a telefonomon............
katonaságtól szereltem le...1987. aug. 14.-én péntek és délután már nem voltunk szomjasok....beértünk esztergomba és egy barátunkhoz mentünk, hogy őt is invitáljuk egy italra valami kocsmába.....azt mondta oké de fél óra melója van ...mi mondtuk segítünk csak hamahama menjünk inni ...hát segítettünk valami padlopon vagy mi a szarral ilyen talajkiegyenlítést kellett végezni..ez ilyen önterülős lófasz és mondta , hogy ezt a vak is kiönti meg ilyesmi és addig ő csinál valami bonyolultabb dolgot gyorsba ...hát kiöntöttük az önterülős cuccot a szoba közepén és vártuk , hogy terüljön...aztán kicsit segítettünk rajta lapáttal...hát ott tanultunk meg terepmotorozni később mert olyan fasza lett
http://www.gatveder.hu/adatlap... Erre nem lehet reagálni érdemben! ! ! ! ! !
Hát régebbben volt olyan is hogy klótyon ültem és közben böfiztem a lavorba az mondjuk ilyen vírusos betegségnél volt.
szép lehettél
Én ébredtem már klotyon is de az speciál másnap volt.
Lehet azért ébredtél a konyhában mert azt álmodtad jobban vagy és kimentél sörért?
az szar ...........
de az a konyhában ébredtem az jó ..az mástól van

úgy ébredtél mint a csiga .....na nem olyan lassan hanem saját nyáladban
CSak nem szeretek lázasan lefexeni. Mindenféle f@szságot álmodik ilyenkor össze az ember. Volt, hogy a konyhában ébredtem, mert valszeg még alva is jártam. Meg mostantól legalább 3 nap gyengusz. B@sszameg
Megmértem. 38,3. Megnyugtató. Télleg reméltem, hogy nem a 2 deci pálesz meg az 5 üvi sör andalított el...
Na, lassan eldőlök. Szédülök, mint a pcsa, csak most sztem a láz teszi (ugye, hihetetlen)
Ez jó. Nálam is megy, csak sörrel
nem
Asszem naggyából két deka. Háromcentes poharam van, azt szoktam haccor megtőtteni
a paraszt most rólam jutott esedbe?
Paraszt bácsit megkérdezik hogy mit szokott inni
-Hát reggel bedobok egykis páleszt
-Azt miért?
-Mert sokvolt a savam. Aztán késöbb egykis bort
-Azt miért?
-Mert nemvolt savam

itt is ott is veled mi van? 12.31. ?
Mennyi volt aza némi oálesz?
Igaz, némi pálesszal kezdtem, mert iszonyúan fájt a fejem meg a torkom... Lehet ma nem számolok el tízig
Én is.... tíz van, az ötödik fogy
jah érem
áh sajnos nem hazajöttünk 12kor és 4 ig aludtam utánna megmár sötét van
majd holnap
Akkor le is tesztelted?