Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eszében voltam
Jóreggelt a társaságnak Kerkyra! Vác munkaidös katona..Rigó voltál?Esze Tamás vagy a Sallai "hotelben"
Sziasztok Vitézek! Mindenki túlélte a beiglimérgezést?
Jó reggelt!
Na, óvatosan a nyálcserével, jóccakát
És félre ne értsen senki, alapvetően nem a kínaiakkal van bajom. Van Kaposváron olyan srác, aki 15 éve van itt régóta ismerem, választékos a modora, ha találkozunk még némi "small talk" is van. De ha tömegével jönnek civilizálatlan köcsögök, attól rosszul vagyok
na, bocs, nem épp idevágó téma volt....
Ma ismét feléledt bennem a patrióta. Békésen tankolok a kagylós kúton, mellettem megáll egy turbódízel szeat. Nade a sofőr felpörgeti a motort, felsír a turbó, majd lekapja a gyújtást. Még szólni is akartam neki, hogy öreg, ez így turbóhalál, de kiszáll egy majomfejű kínai, és brutálisat csulázik oda mellém.

Összenéztünk az egyik kutas sráccal, oszt csönd.

Kérdésem: télleg szüksége van ennek az országnak erre a sok majomra?

Én dolgoztam együtt olyan erdélyi sráccal, akinek a nagyapja még magyar volt, csak időközben kicsit odébb került a határ. De a srác úgy beszél magyarul, mint bármelyikünk, és ő mondta, hogy szanaszéjjel szopatta az idegenrendészet a magyar munkavállalói miatt. Míg a kínainak leverik a vigyázzmenetet.

Hát hogy is van ez? Annyira naiv én se vok, gondolom van egy gumiszabály, amit lehet így is, meg úgy is értelmezni. Aztán már csak egy korrupt közhivatalmok kell, akinek ugyanannyi a hivatalos lóvéja, akárhány kutyaevőt enged ide. Azok nem fogják felnyomni, mert jó a kiskapu, akárhány számjegyű borítékért.

És ami még érdekes.Ahogy nem lácc cigót tanulókocsiban, úgy kínait se temetnek hivatalosan. Ha kimúlik az egyik, állítólag sebtiben elkaparják egy galagonyabokor tövében, és érkezik helyette egy másik sárga pofájú, vágott szemű köcsög. És tovább élnek a papírjai....

És aztán ha itt válalkozó lesz, ugyanolyan rabszolgák dolgoznak majd nála, mint odakinn, csak ezek magyarok lesznek. Én ha éjfélkor érkezik meg a kamionnyi szemét a bóttya elé, akkor mehecc pakolni a rendes munka mellett....
Bazz, össze-vissza verem a billentyűzetet.....
És mit szólnátok, ha reggelre 90 000-ig teleírnám a topikot? Mindenfélemagvas gondolataimvanna, de sztem nem elég
Még a sörtöt se kívánom. Ez a vég
Szzőlőhegyi bulin már aludtam el én is klotyón. De én még aznap felébreddtem,így nem annyira szikkadt rá a sz@r a seggemre, röpke ügyintézés után ittam tovább.

De most sokkal inkább kész vok. Szédülés, hányinger, fejfájás, hidegrázás, az stimmel, de ha vállból kiszakadna a karom és leesne a földre, fel se tűnne. Tán majd ha törölni kéne vele
Hát, ez most nem az. Akkor legalább tudom, hogy másnapra múlik a dolog. De a lázcsillapítót is feletettük a gyerekkel, úgyhogy most elleszek reggelig. CSAk azon imádkozom,nehogy a három hetes fiam is elkapja, mert akkor világvége.....
Szewasztok! Mindenki vigyázzok magára, mert nem lesz influenza, hanem van. Most mértem a lázam, 39 felett van, nem is akarom tudni, mennyivel. És a középső fiam most jön ki belőle, a nagy meg ugyanolyan lázas lett ma, mint én. Két napja majdnem motroztam egyet a havon, tán nem baj,hogy kihagytam.....
neked is
én emg mostanába 3kor fexek,és délbe kelek
jó8!
szerintem most beájulok..............asszem
kicsit átalakítottam az életmódomban a lefekvés időpontját mert már háromkor keltem mindíg.....
valami téma?
keihin
benőtte a fű az egészet már ....elhagyatott...de őrzik azért
másik valami könyv cimre voltam kiváncsi,amibe motorok müködéséröl van szo stb....egyszer bandi emlitett egyet
(erre már kaptam választ)
nem volt szuperfontos,csak ugy kérdeztem amugy ez egyik,hogy melyik jobb a mikuni vs. dellorto
nem még tegnap mik voltak a szuperfontos kérdéseid ,