Nem azt mondtam hogy a legjobb de nem is rossz,a KTM450R-nek sem volt semmivel jobb a futóműve.
Éa a CRF450X sem hatott meg túlzottan ez mellett.
Ha meg ráültem a CRF450X és EXC450R után az RXV-re fülég ért a szám annyivel jobb érzés volt vele menni!
bár hülye se vagyok...........azért mert válogatok motorok között az még nem bűn .......van némi összehasonlítási alapom és nem ez a legjobb endurómotor mint az közismert
de jön egy husqvarna és meghágja ........... kevés jut a babérokból nagyon......
talán van den bosch -nak van jó napja néha........de ott a holdról hozzák a cuccokat a gépe alá és így is feketék a felhők....
"bubibeka1.6
ma 12:32
Helló! Miért egy vicc az az összehasonlítás? azért mert 550 es volt az Aprilia? Ha elolvasod, akkor kiderül h így se tudott győzni!:D"
azért egy vicc mert ...hogy ne legyen nagy csalás az egész elsőként egy súlycsoportban kéne méricskélni...
a vadászgépek is jobban gyorsulnak mint a gsxr1000 mégse tesztelik őket együtt
Szevasztok
Szeretnék venni egy KTM EXC 125-t 1995 évjáratú,nagyon egyben van.Kiprobáltam,hidraulikus kuplungja van szedi magát szépen,13;50-es lánckerékszett van rajta.Nem nagyon emelgeti az elejét nem is szokja ez a típus vagy nagyon kell neki tépni ill.motorgenerél kellene rá?
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem írjon.
Nem kioktatok válaszát várom hanem endurokrossz-t kedvelők tanácsait.
Köszönöm!
Éa a CRF450X sem hatott meg túlzottan ez mellett.
Ha meg ráültem a CRF450X és EXC450R után az RXV-re fülég ért a szám annyivel jobb érzés volt vele menni!
talán van den bosch -nak van jó napja néha........de ott a holdról hozzák a cuccokat a gépe alá és így is feketék a felhők....
ma 12:32
Helló! Miért egy vicc az az összehasonlítás? azért mert 550 es volt az Aprilia? Ha elolvasod, akkor kiderül h így se tudott győzni!:D"
azért egy vicc mert ...hogy ne legyen nagy csalás az egész elsőként egy súlycsoportban kéne méricskélni...
a vadászgépek is jobban gyorsulnak mint a gsxr1000 mégse tesztelik őket együtt
amúgy úgy van ezidáig , hogy nem tudom
Szeretnék venni egy KTM EXC 125-t 1995 évjáratú,nagyon egyben van.Kiprobáltam,hidraulikus kuplungja van szedi magát szépen,13;50-es lánckerékszett van rajta.Nem nagyon emelgeti az elejét nem is szokja ez a típus vagy nagyon kell neki tépni ill.motorgenerél kellene rá?
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem írjon.
Nem kioktatok válaszát várom hanem endurokrossz-t kedvelők tanácsait.
Köszönöm!