Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt mondtam hogy a legjobb de nem is rossz,a KTM450R-nek sem volt semmivel jobb a futóműve.
Éa a CRF450X sem hatott meg túlzottan ez mellett.
Ha meg ráültem a CRF450X és EXC450R után az RXV-re fülég ért a szám annyivel jobb érzés volt vele menni!
a versenyzők akik rxv-vel mennek szabadulnának tőle de a szponzorok pénze nagy úr
az rxv szép,gizda,utcán jól mutat de versenyen gyári állapotban használhatatlan
bár hülye se vagyok...........azért mert válogatok motorok között az még nem bűn .......van némi összehasonlítási alapom és nem ez a legjobb endurómotor mint az közismert
3900 km elég volt
te kis füves
Te biztos sokat mentél ilyen motorral tudod is hogy milyen ugye?
apriliát
kenderbe?
mi lesz holnap zozi?
Azért a te 525-ed lehet hogy kenderbeverném vele!
ez nem okosság kérdése .......
nem gyenge csak nem való terepre a v2 a futómüve szar
Okos ember vagy!
valami rendes endurót
de jön egy husqvarna és meghágja ........... kevés jut a babérokból nagyon......
talán van den bosch -nak van jó napja néha........de ott a holdról hozzák a cuccokat a gépe alá és így is feketék a felhők....
Nem bizonyult az gyengének,ha ez valakinek gyenge akkor nem tudom mit vegyen helyette.
"bubibeka1.6
ma 12:32
Helló! Miért egy vicc az az összehasonlítás? azért mert 550 es volt az Aprilia? Ha elolvasod, akkor kiderül h így se tudott győzni!:D"

azért egy vicc mert ...hogy ne legyen nagy csalás az egész elsőként egy súlycsoportban kéne méricskélni...

a vadászgépek is jobban gyorsulnak mint a gsxr1000 mégse tesztelik őket együtt
terepen 0
sm-nak elmegy
rxv=keveset tesztelt hamar kiadott szar endurónak nem jó
jajj aprilia rxv 550 nem nyert tesztet .......még így se, hogy a simsonnokkal mérte össze magát
ezt nem tőled kérdezték béla! hanem h.gábortól

amúgy úgy van ezidáig , hogy nem tudom
Szevasztok
Szeretnék venni egy KTM EXC 125-t 1995 évjáratú,nagyon egyben van.Kiprobáltam,hidraulikus kuplungja van szedi magát szépen,13;50-es lánckerékszett van rajta.Nem nagyon emelgeti az elejét nem is szokja ez a típus vagy nagyon kell neki tépni ill.motorgenerél kellene rá?
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem írjon.
Nem kioktatok válaszát várom hanem endurokrossz-t kedvelők tanácsait.
Köszönöm!