Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skyro@citromail.hu
küld el a számodat
szasztok...na mi a kutya geci macska hugy van itt .
ne pazarold a pénzedet ! de ha nagyon akarsz nyugodtan kűggyé!
utálnál ha küldenék Szilveszteri SMS-t?
Igen ritka volt errefelé még most sincs belőle túl sok.
De remélem változik a helyzet és felismerik az emberek hogy mennyire jó még gyári változatban is!
A versenyzéshez nem kell kicserélni rajta semmit csak más beállításokat használnak nála!
ja vágom.......nekem is akra van a ktm-en olyat tol mint az állat és a hangja is rendbe....
aha
most egy másik haverom is kapja apriliát endurocrossba...még nem láttam az övét
Igen szép a hangja az Akrapovic rendszerrel,de nem csak az a rendeltetése hanem hogy aluról teljesen más nyomatékot ad le tőle a moci mint a gyárinál.
Még erősebb lesz,nem fogsz csalódni benne ezt garantálom neked!
meghát elég ritka volt eddig errefelé ........
De azért azt elismered te is hogy szép eredményt értek el vele enduroban és endurocrossban is!
A lényeg hogy a program jól legyen rajta belőve,meg a futómű beállítás,nekem a futómű jó be lett lőve.már csak a 2008-as progi kell rá amit jövőhéten szombaton tesznek rá a Millénél.
Azt mondja a szerelő a versenyzők is ezt a progit használják.
ha az apriliára gondoltál előbb akkor azzal én még nem próbálgattam ezt...minden mással igen ....de most erőlteti a haverom próbálja rámtukmálni , hogy teszteljem nyugodtan...majd nemsokára személyes véleményem is lesz a menetről is....azért vonz megmondom őszintén......azon akrapovic kémény van ...jó a hangja
Én ennyire nem nyomom keményen,domboldalakon szokok menni,nem olyan vagyok mint a föfő az egy állat!
Igen néztem én is 99kg a SX380.
Nagyon jó kis gép lehet,beszéltem olyannal akinek az van csak dicsérni tudja,annyira igénytelen moci azt mondja.
Strapabíró és erős,meg nagyon könnyű és kezes,persze vadállattá is tud válni ha keni neki.
én még máshogy nem mentem ....ha megyünk akkor 6-8 óra menet minimális szünet elég hard dolgokat nyomunk....hónom alatt a ktm rendesen a k..anyját a szemétrakásnak
de ilyen 300 -ast nincs 100 kiló megfogod a hónod alá csapod és elszaladsz vele olyan könnyű...ez nagyonsokat ér terepen
Te is kipróbáltad már órákon keresztűl így mentél vele?
És nem jött be?
az azért már belefér .....én 2000 alatt ktm-et nem vennék soha !
reggel telefonozzál milliomospéter!
Kb milyen évjáratú gépektől kezdtek jók lenni?
Én 2001-est néztem ki magamnak SX380-ba.
hobbyból nekem is tetszene mondjuk ....sőt tetszik is...... de mikor órákon keresztül kell vele meg a nehézségekkel birkózni akkor lehet egy másik motort választanék
a 250 2t-is kilő akárhonnan csak csipj bele a kuplungba ja és versenyen nem engedik a fordulatot nagyon vissza alapra
csak ott már megint a szívás, hogy a régi ktm-ek amúgy se voltak toppon .....de alkatrészbe is lesz velük szívás...csak gyári és megrendelősös drága alkatrészek....azokat körülmotoroznád egy friss 300-assal simán és pihentebb lennél a menet végén.....100% -ig biztos
Na,megyek én is aludni Elissa után!
Nekem tetszik benne az hogy minden sebességből kilő dúrván,mindenkinek más jön be,engem ez nagyon megfogott benne!
Persze sokminden más is!