Kérdés, ki mire hasznájja. A magamfajta hobbistának biztos elég. Eccer mentem egy tesztnapon 450-es meg 525-ös EXC-vel. Nekem eddig ez volt a legnagyobb élmény. Nem átallom bevallani, nekem még a 450X is brutál volt kissé
Talán nem jól volt belőve neked,havernak is ilyen van ő is hardenduróa haszálja és nagyon szereti,elötte DRZ volt neki azt mondja ég és föld annyival jobb nála minden téren.
Aláírom friss gépek még de azért Bob Pudor sem ér el vele rossz eredményeket,sőt jól megy vele.
Ez a moci úgy van alapból beállítva hogy az átlagemberek is tudják használni hobbi endurózásra,versenyhez persze már kellenek +dolgok hozzá!
Nekem hobbi célra tökéletes!
ez tetszik ebben a fórumban! olyan hülyeségeken veszekedtek még mindig hogy öröm olvasni! szerintem ha valakinek van egy hobbyja azért semmi sem drága! Új hobbym a lovaglás: 250 ezer egy jó nyereg.....
haveromék nagyokat szopnak vele.......mire életre lehelnek rajta mindent meg beállítanak rajta mindent frankón .........sok munka sok pénz sok idő .......versenyeznek vele .......
tv-be ezt szokta mondani .........otthon bővebben nyilatkozik...... éjjel mikor reggel verseny és valami nem olyan mint akarják
Mindegyiket terepen próbáltam,nekem az RXV az én súlyomhoz van szabva terepen is tökéletes ugratásoknál sincs semmi gond vele ezért nem vágom mi a gondod.
Milyen horror alkatrészekről beszélsz?
Mindent hoztak hozzá amit csak kértem eredeti gyárit 1hét alatt és nem is drága áron,nem értem mi ez a nagy leszólás.
Amilyennek te beállítod ezt a mocit az közel sem igaz róla.
Sziasztok,régen voltam és sokára is leszek,motorom eladva és nem lesz már enduró! Szeretném eladni a csizmám,ez egy 42-43-as endúrócsizma és kb 4x volt a lábamon! nyáron nem hordtam. az ára újkorában volt 23e forint! ha esetleg kell valakinek megegyezünk! shabika@citromail.hu vagy sms 70/2465750
Legyetek jók és széles utat!
Ez a moci úgy van alapból beállítva hogy az átlagemberek is tudják használni hobbi endurózásra,versenyhez persze már kellenek +dolgok hozzá!
Nekem hobbi célra tökéletes!
tv-be ezt szokta mondani .........otthon bővebben nyilatkozik...... éjjel mikor reggel verseny és valami nem olyan mint akarják
Mindent hoztak hozzá amit csak kértem eredeti gyárit 1hét alatt és nem is drága áron,nem értem mi ez a nagy leszólás.
Amilyennek te beállítod ezt a mocit az közel sem igaz róla.
Legyetek jók és széles utat!
tényleg egy nagyon szép motor de ez az amit nem nézegetni vesz az ember