Nya srácok nem tudom hogy lex időm ide írogatni...de én már előre is BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek az összes crossördögnek....sikerekben...örömökben...boldogságban....sze
relemben...és legfőképpen moccolásban gazdag új esztendőt! Üdv: elissa
vagy alszol? nem merem lenest lehívni egomba plankra........mert nem tudom mi lesz .....
még nyeríteni se tudunk elmenni mert mindenki dögrováson van nálunk.....agyvírzís.....de mindjárt meglátom mi a terv körbetelefonozok ....nesze jó kis szilveszter
berúgunk ......
mindenesetre főzzél forraltborból egy hektót zééé...mert te azt nagyon tuccc....nem vagy strucc?
szewa .....
na tényleg szervezhetünk egy találkozót ha kisüt a nap ...... vagy nálatok vagy nálunk vagy félúton mondjuk tatabányán tise pályán ....odajön mindenki ...kis fórumtali kaja, pia, szimfónia, motorozgatás és ott élőben tesztelheted enyémet vagy szerintem bármelyikünkét.....aztán eszmecsere és azt is kipróbálod amit mi szajkózunk állandóan mi a fontos szerintünk egy enduróba/ mert mi azokkal vagyunk felszerelkezve/ és akkor majd amelyik tetszik olyat veszel........persze elhozod a tiédet és megyünk vele egy karikát
plííz