Üdv motoros bajtársaim elköszönök töletek erre az évre mivel mi már nekiállunk lassan bulizni!Igérem jövöre mégtöbbet fogok motorozni!
Buék mindenkinek!
Szilveszter van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba, megnézem a Vasam. Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. Ku....a várom már a tavaszt, kínomban zabálok még egy kis oldalast. És ezt így addig addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom! Azt mondom neked motoros barátom ezegyszer, motorozás nélkül sz*rt sem ér a Szilveszter!
Helló mindenki!
Na Boldog Új évet mindenkinek. Faisstnak utólag boldog névnapot, Spynak utólag boldog szülinapot. ööö így ezekre emlékszek, ha valakit kihagytam, akkor elnézést
Itt van aszilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.! BUÉK
hellómindenki!
nemsoká indulok a szilveszterbe ugyhogy most még gondoltam beköszönök, látom megint fórumtali ha lesz vmikor tavasszal ha nem is motorral de vhogy szeretnék eljutni egyszer.... addig is:
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! és sok balesetmentes km-t jövőre is!
huh...most jöttem moccolásból hát sürgősen be kéne szereznem vmi jobb gummát. 2 méterenként keresztbe álltam de jó volt! most má mehetek inni! BUÉK mindenkinek!
szevasztok skacok....az ünneplés kezdetét veszi....majd jelenetkezem..valamikor
jó szórakozást
csao