hy
ti melyik légszüröolajat használjátok inkább vagy jobb tapasztalat melyikröl van?
Motorex vagy Putoline ? az ára egyforma
vagy estleg légszürözsirt honnan tudok venni? mert csak ilyen légszürötisztitó szettben láttam hogy ahhoz adják, kölön honnan szerezzek? Köszi
fasza köszi!
király vagy ha van kedvetek endurozni ha elolvad a ho eljöhetnétek felém somogyba öreglakon enduro pája meg van egy cross pálya ha valakit érdekel irjon kéglit tudok adni ha többen jöttök ja van homokbánya csáko!
köszi de én nem akarok drágát néztem gyorsasági kerekeket 3 küllöset az nekem böven jo csak mijen tipus a jo 17"colos kéne meg mit nézzek meg ha veszek mit figyeljek vagy mi passzoljon
segits?
szasztok
segitséget szeretnék kérni drz-e tipusu motorra szeretnék supermoto kerekeket,mijen tipusu motorkereke jok hozzá amit nem kell sokat átalakitani?
szewa theo ....hááááát......
pálya mondjuk van kettő is
megkéne nézni melyik részén lenne az ingatlan.....
ha ott laknék a jobbik részén, első dolgom volna elköltözni onnan ......ez a jó válasz
ti melyik légszüröolajat használjátok inkább vagy jobb tapasztalat melyikröl van?
Motorex vagy Putoline ? az ára egyforma
vagy estleg légszürözsirt honnan tudok venni? mert csak ilyen légszürötisztitó szettben láttam hogy ahhoz adják, kölön honnan szerezzek? Köszi
király vagy ha van kedvetek endurozni ha elolvad a ho eljöhetnétek felém somogyba öreglakon enduro pája meg van egy cross pálya ha valakit érdekel irjon kéglit tudok adni ha többen jöttök ja van homokbánya csáko!
Persze mindjárt jön gyurika, hogy a Mito felni jobb
segits?
Amúgy KTM is jó, de ismerősnek pl. XT kerekek vannak belefaragva...
segitséget szeretnék kérni drz-e tipusu motorra szeretnék supermoto kerekeket,mijen tipusu motorkereke jok hozzá amit nem kell sokat átalakitani?
feltétlenül szólok ha megyek terepszemlére.
A pálya monnyuk nem hátrány. Ha már motorom nem lesz, legalább pálya legyen a közelben
el kell kirándulnom arra...
pálya mondjuk van kettő is
megkéne nézni melyik részén lenne az ingatlan.....
ha ott laknék a jobbik részén, első dolgom volna elköltözni onnan
Egom kertváros milyen hely?
Ingatlannézelődőben vagyok, szóbakerült ez is.
Egyébként a viamichelin jófajta
map&guide
route66