Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kákabélüség sem jo,,,de ha választhatnék inkább az
na én meg pont az ellenkeződ vagyok....
hehehe tiszta humorbomba amugy meg halkan sugom emg 95kg vok tudom nem könnyü,és én is szeretnék -10el könnyebb lenni.de perpill nem
azért az a +80kg nem pont pár kiló
exc-be mennyi a rugattyu?csak azt kell cserélni nem? ha van egy pár kilo difi,a gyárilag elöirt ideális suly meg én köztem
áhááá, már tudom hogy mit dolgozol
zoozee vagyok vazze itt vagyok milliomospéternél
sziasztok
Szegény, mit ki nem kell állnia, sajnálom nagyon.
Én max légtelenítek.
De szar lehet neki,tudom is érte sajnálni!
hát ilyen szinten azért lehet kicsit ettől eltérni de például bubbának a holdról hozzák a telót és még a székletét is megkostólják páran a rajt előtt mielőtt véglegesre állítják a csavarkákat...ja és persze a nemiszervét gyönyörű lányok szopkodják miközben ő hűvös energiaitalokat fogyaszt egy napernyő árnyékában és ezért , hogy ezt kibírja még kap ötmillió dollárt plusszba
Én ezért nem veszek KTM-et.Az ilyen "dagadtmadarak" mint én csak maradjanak a MAN-nál
Annak a rogózását pont az én,és a rakomány súlyához igazította a gyár!

Biztos nem az igazi a súlyom a hotorhoz,de még gyári határok közé bírom állítani a rugó előfeszítést.Terheletlenül ,és terhelten is.Bár egy nagyobb nyomáspontú jól jönne.Legalább hátra.Csak akkor kéne előre is.
Tehát marad így
Jó neked!
Nekem akkor dupla rugó kell!
tehát a ktm-et nekem készítik mert az én súlyom/motorosruhába rajtkészen/ pont belefér
lehet ez jobb
nem tudom , hogy sikerült mert telóval nyomtam ...
na megtaláltam gépkönyvet és 75-85 kg-os pilótához adják a gyári rugót ktm-nél .....ezen a kg tartományon kívüli súlyú embereknek cserélni kell a rugót......hogy a rugózást és a csillapítást rendesen lehessen állítani
Az ilyen köcsögöket kellen utánakötni a gépnek azt végigmenni velük a pályán!
Igen,igen!
ja, persze láncszett az kell
az a legbosszantóbb, hogy menetkész lenne, csak ilyen szirszar hibák vannak rajta, hogy üléshuzat, lámpaidom kettétörve(lámpa nem), indexek, oldala karcos, tükör leszállt...
De ez mind kutyaszar

Ruha is volt bent, leszemlézték, most megint vissza kell vinnem.
Hát a sisak SZÉT VAN TÖRVE nem tudom hogy mit néznek rajta, kabát kiszakadva....utalják át a zsét asz szevasz
szeretném ha ilyen faszok javítanák a motorom
Van nálam egy 25-ös Kx, de azt se tudtam még soha kimotorozni, szerintem sokat számit az éppen aktuális pálya is, pl milyen kigyorsítási lehetőségek vannak, milyenek a pálya tulajdonságai. Ahol eddig voltam, oda bőven megtette a kx, és a klx is. De biztos lenne olyan is, ahová kevés lenne.
Én akkor mondanám egy motora, hogy nekem kevés, ha már menetközben az oldalát sarkantyúznám, hogy menj már!
Jó kérdés

Olvastad a sztorit amit írtam?
Suzuki harmati a szentendrein...elvileg ott javítják, december közepén bevittem, szemle, kisfaszom. Srác azt mondta, hogy minden oké, kb 3 hét múlva hívjam ha addig nem jelentkezik. 1 hete hívtam, azt mondta hogy ők már onnan elköltöztek, és az amargó költözött oda, otthagyták nekik a mocit.
Kérdezem, hogy áll a gép
Szétszedésre vár
Meg pótszemlére, hogy elgörbült-e az eleje.

HOZZÁ SEM NYÚLTAK BAZMEG