Jujj most jut eszembe!on-line a kapcsolatom a Gyurcsók úrral,így véletlenül távgyógyításba kiadott nekem egy-két sportorvosilag lebélyegzett kitöltetlen licenc igénylő lapot.Esetleg átadó.
van valakinek tapasztalata arról, hogy világítást tett krosszgépre?
Én most tekercseletetem meg az állórészt hogy legyen delej, de nem tudom milyen feszszabályzót kössek rá. Jó egy robogó vagy ETZ-é is? Csak annyi kell hogy világítson a lámpa és ne égjen le a tekercs.
Semmiben! Sőt az összes "verseny gyertya " sima normál egy pólussal rendelkezik,csak az anyaguk között van külömbség!
Magyarul ami a motorodban van nem bele való!Valami autós gagyi.
A hézag amúgy 0,6,némely típusnál 0,5 tized.
Amúgy meg szasztok.Rég jártam erre,baszkizott a net.Megyek kicsit vissza olvasok.
Valaki tudna nekem megtudná mondani hogy Yamaha Yz 125 1992 esnek a gyújtógyertyájának a hézaga mekkora,? most 3 pólusú versenygyertya van benne,,,hobby szinten használom,,endurocrossra,,egypólusú nem jobb ilyen célreMm vagy 3 pólusú miben előnyüsebb valaki felvilágosíthatna
szal ezért kell lcd monitor,vagy laptop
Mivel csolnoki vagy,alanyi jogon jár az egyesületi tagság!Persze tagdíj fejében
Én most tekercseletetem meg az állórészt hogy legyen delej, de nem tudom milyen feszszabályzót kössek rá. Jó egy robogó vagy ETZ-é is? Csak annyi kell hogy világítson a lámpa és ne égjen le a tekercs.
Apa azt mondta hogy jobb lenne ha megpályáznám a Fair-Play Motocross S.E-t szerinted van esélyem?
megvan még az öhlins ugye?
Szerintem majd kéne...
ideggyógyászat,vizelet,ekg
ennyi
Magyarul ami a motorodban van nem bele való!Valami autós gagyi.
A hézag amúgy 0,6,némely típusnál 0,5 tized.
Amúgy meg szasztok.Rég jártam erre,baszkizott a net.Megyek kicsit vissza olvasok.
sanya Motomixnek van Decemberi és Januári száma is? vagycsak Decemberi mert arra az volt rá írva hogy dupla szám