Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fennt van ?
Hát én úgy tudom hogy olajcsere 1000km-ként kell neki,legalábbis a tulaja ezt mondta!
Ő nagyon jó mocinak tartja,és mentem én is vele meglepően erős és nyers gép ha neked az ilyen tetszik akkor biztos hogy jól ellennél egy TE610R-el vagy ami még ritkább az a TC610 ami a cross verzió!
jojaz a cr500 legalább erösödök heh( meg kevesebbet nyomom-nemáám ) de amugy hajlok a TE felé, csak nemtom mennyit kellene rá költeni
én a klx-et választanám...kornkéran a games-é nem volna rosz valami 4száz valamennyiért adja
boldog szülinapot siki !
Sok boldog születésnapot Siki koma mostmár megnézheted egyedül a hiradot .
Hardenduroban a CR500-on nem kellene fél óra és a beledet kiköpnéd rajta annyira elfáradnál.
A TE610R kezesebb a CR500-nál,az XR600R-nél jóval erősebb a TE610 de a fentartása is költségesebb,persze ez is az odafigyelésen múlik.
A RC600R is egy jó moci,és a KLX650R megy nyomatékban dúrva!
Bassza meg! Skyro, köszönöm!
esetleg volt már dolgotok Te 610 essel, milyen szervizigénye van?
Bassza meg!
Siki Boldog Születésnapot!
én is jozsuéval egy cipőben járok(egy faluban lakunk)
én asszem ha legközelebb motort veszek vagy egy TE lesz( most épp egy 1998-ast néztem)
vagy XR-t! nem veszek DR-t azt tom! más meg nem nagyon van mI?
http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Ezt is néztem pl. szerintetek?
KLX650R na az is egy gyöngyszem,nyomaték 54.5Nm 5500ford/perc,egy hegyet el lehetne vele húzni!
szerintem te 610 a válasz mind a 2kérdésre
Tervben van, csak éppen nem osztogatnak minden sarkon...
és melyik erősebb a 610 es TE vagy az Xr? melyik a költségesebb?
akkor szerezz be egy 500ast..ennyi
Volt már cr500 asom, és az elég jó volt endúrózás céljából, és ugyebár cross is
lemehetünk kétszer is
Hát azért én nem mondanám gyengének,van ott erő bőven és endurózni nem kimondottan a legerősebb gépek a jók!
igazat adok hancsák urnak xr600, vagy egy klx(esetleg gamesé)
akkor minek irod h milyen cross--t vagy endurot ajálunk,ha cross kilöve mert most olyanod van,és pálya sincs a közeletekbe.............viszont a kemény enduro bejön,de azt sme tudod üzni mivel se egy domb se egy sirató semmi....
Akkor nagyobb cm3 gépet tudok mondani 1999-es Husqvarna TE610,jó bitang erős,vagy 1998-as XR600R,esetleg Gilera CR600R 54LE ez is aminél nem kell több,viszont nyomaték ezerrel van alatta,mint egy mozdony.
250 es cross kilőve, kicsik endúrózni ( a kibaszott sok síkság miatt, ) csak szét vannak pörgetve, a 410 es te meg nem egy erőgép vagy az?
Én egy aluvázas 2000-es CR250,vagy KX250-et vennék a helyedben!
Vagy ugyanezekből a 125cm3-et!
De a 1999-es TE410-is jó választás!