Hát én úgy tudom hogy olajcsere 1000km-ként kell neki,legalábbis a tulaja ezt mondta!
Ő nagyon jó mocinak tartja,és mentem én is vele meglepően erős és nyers gép ha neked az ilyen tetszik akkor biztos hogy jól ellennél egy TE610R-el vagy ami még ritkább az a TC610 ami a cross verzió!
Hardenduroban a CR500-on nem kellene fél óra és a beledet kiköpnéd rajta annyira elfáradnál.
A TE610R kezesebb a CR500-nál,az XR600R-nél jóval erősebb a TE610 de a fentartása is költségesebb,persze ez is az odafigyelésen múlik.
A RC600R is egy jó moci,és a KLX650R megy nyomatékban dúrva!
én is jozsuéval egy cipőben járok(egy faluban lakunk)
én asszem ha legközelebb motort veszek vagy egy TE lesz( most épp egy 1998-ast néztem)
vagy XR-t! nem veszek DR-t azt tom! más meg nem nagyon van mI?
akkor minek irod h milyen cross--t vagy endurot ajálunk,ha cross kilöve mert most olyanod van,és pálya sincs a közeletekbe.............viszont a kemény enduro bejön,de azt sme tudod üzni mivel se egy domb se egy sirató semmi....
Akkor nagyobb cm3 gépet tudok mondani 1999-es Husqvarna TE610,jó bitang erős,vagy 1998-as XR600R,esetleg Gilera CR600R 54LE ez is aminél nem kell több,viszont nyomaték ezerrel van alatta,mint egy mozdony.
Ő nagyon jó mocinak tartja,és mentem én is vele meglepően erős és nyers gép ha neked az ilyen tetszik akkor biztos hogy jól ellennél egy TE610R-el vagy ami még ritkább az a TC610 ami a cross verzió!
A TE610R kezesebb a CR500-nál,az XR600R-nél jóval erősebb a TE610 de a fentartása is költségesebb,persze ez is az odafigyelésen múlik.
A RC600R is egy jó moci,és a KLX650R megy nyomatékban dúrva!
Siki Boldog Születésnapot!
én asszem ha legközelebb motort veszek vagy egy TE lesz( most épp egy 1998-ast néztem)
vagy XR-t! nem veszek DR-t azt tom! más meg nem nagyon van mI?
Ezt is néztem pl. szerintetek?
Vagy ugyanezekből a 125cm3-et!
De a 1999-es TE410-is jó választás!