Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

nemtudja cvalaki, hogy mi a címe a videó 00.30 másodpercénél kezdődő számnak?
azt csak a sors veri
Értem mit akarsz mondani...én is berggel megyek SM versenyen be is jött,pedig sokan lebeszéltek róla ,hogy beszarik meg minden...tavaly kapott egy gyerek 250 extrában egy TM-et egy hónap múlva visszavitte és vett egy másik modellt...igazából ki kellene próbálni egy tartós tesztre
Ezért kell offroad versenyre járni.....Az Uralunkat még nem verte meg semmi pedig 40éves és origi bontatlan gyári motorral
..ja meg a szenzorokban...a crossban is van már gondolkodós gázkar...Windham ment vele tavaly aszem és sírva jegyzetelt ,hogy mit tudnak együtt a komputerrel motorozni...ez is el fog menni a lóvé felé sajnos...a SM már csak arról szól...pár év és bekebelezi a crosst is a higthtech
Viszont azt ne feledd, hogy versenymotorról van szó! És a versenymotorok többsége 1 év alatt lepukkan!

Általában, természetesen ha használják is!
Ez tény!

Viszont kint olyanokkal beszéltünk akik csak gyengébb versenyeken használják és nekik bejött!

Itt is bejönne a motorosoknak ha egyszer kivetkőznének az egy márka mániából és végre úgy gondolkodnának mint a nagy motorosok akár nyugaton, vagy akár hol máshol a világban!
hát az eddigek nem túl bíztatók..tartósság az nem az erőssége
Én nem verem magam rá még kicsikét sem!
Nem tudom ezt a marhaságot te honnan veszed!
Nem akarlak elkeseríteni, de Én már próbáltam ilyen gyájtás variálós tedhnikát és akkora kirobbanó különbséget ne várj!

Sőt, az igazság az, hogy abszolút ne várj csodát! Ha nagy királyság lenne akkor már vagy 20 éve használnák!

Inkább jó kis reklámfogás! A nagyok tudják, hogy nagy értelme nincs! Inkább saját magukban bíznak!
De akik meg nagyon húzzák azoknak a motorjaikat azért nem szabad nézni milyen márka mert semmi köze a széria gépekhez csak a nevük azonos...vb,komoly eb-re gondolok
Én Milánóban agyon megnézegettem mindet és a látottak alapján és a kint hallottak alapján csak javasolni tudom!

Jó cuccok vannak benne felsorakoztatva, erős és masszív a váza, strapabíró viszonylag robosztus blokkja van.......szerintem jó!

A többi rajtad múlik, Te kell hogy kihozd belőlle az állatot!
na most megyek...mejött haver azzal a böhöm nagy busszal...jumper..tegnap vette...jól elférnek benne a motorok meg a qadok
további jó csevegést
csaóóóóó
azért ez a gyujtástérkép kapcsolgatás nem hülyeség....
pl a rajtos az nem engedi annyira szérforogni a motort...ergo jobba halad előre...vagyis jobb a rajt..van amit a magamfajta hétköznapi motoros is érez...
húha Faisst sztem tartsd meg a kawát
DÁ,csak ilyen lírain még nem hallottam
Bezony!

made in Italy

És méghozzá nem is új márka a piacon!

1973-óta van a cross vb-n aktív résztvevő és nem egyszer nyert is vb címet!
Miért, nem így van?

Ha nincs meg az összhang motor és motoros között akkor cseszheti mindenki és hiába van ott ilyen, olyan technika a háttérben!
Ez pontosan így van! A másik: A Tm az olasz téma amúgy? ? ? ? ?
Bezony!

Az Én kicsikém 2003-óta szinte változatlan! Csak a matrica változik meg egy-két hülyeség amit földi halandó úgy sem fog az életben nem hogy kihasználni, még érezni sem!

Na jó a Raga meg a többiek biztos érzik, de azok nem földi eredetűek!

így van ez más motoroknál is! Aki csak örömmotorozásra használja a szépségét az hiába büszkélkedik vele, hogy ilyen gyújtásgörbe, meg olyan gyújtásgörbe, meg ilyen tunin, meg olyan tunin.........ugyan már, azokat nem foja kihasználni csak az a pár elvetemült gazember akik ott a felső elitben nyomja (húzza)!
Azoknak meg tök mindegy mi van alattuk!

Szerintem!
amugy tm ről valami vélemény?
beszélgettem ma aparillás sráccal egy tuningos 450 ről....jól beszámolnák a kawát...
vagy még azokat se...
De romantikus vagy Rómeó
te zöldséges én nem a számból itélek,azzal csak pofázok..az adatokat meg leszarom,össze lehet hazudni mindent,mármint a gyárak mondják így meg úgy,most sokkal jobb mint tavaly...de ezt hazudják már 20-50éve...amit érzek csak azt mondom és volt soxor,hogy forditva sűlt el a fejlesztésük...bár a matricázás mindig más..és csak széria mocikat szabad néznünk mert mi csak azokat tudjuk megvenni
10...abból 2 a kormányról kapcoslható
jóó..de ez más