Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Elissa
írtam
Jóccakát!
Estét crossördögök
kawa rulez
Na ezt akartam kawánál nincs ilyen gond. mióta meg van egyszer sem váltottam lukat rajta de furcsa nem? Amugy rmz kxf váltó nem egy ugyan az mivel kawán máshogy vannak a fogaskerekek hökezelve, ezáltal jobban birja mint az rmz-é. Másik fórumon Zöldember ennek a szakértője .
Mit küldjek?Nem kapsz tőlem lóf...t se
Amúgy meg: fairplayse@citromail.hu
hello
Tudnál adni egy E-Mail címet? vagy küldenél valamit a "skyro@citromail.hu" -ra?
én meg a PW80-asommal sem
Biztos azért mert nincs is rajta
kawámal még eccer sem váltottam üreset
Cső!
Ha kellő módon odafigyelsz,szervízeled stb,egyik sem rossz!
Mondjuk nagyban hozzájárul a dolgokhoz hogy hogyan használod.Itt gondolok arra hogy nem feltétlenül kell rúgni a váltót,és szabályzásig forgatni ahoz hogy gyorsan haladj.
A Yamaha viszont tényleg nem rossz,de a CRF sem gagyi.
Én a kettő közül választanék!

Amúgy meg helló mindenki!
Talán meg kéne tanulni váltani
ez igaz...
tegnap is a k8 al toltam egy csomót..és 3-4 között elég soxor üresbe ment...nemtudom miért..
de a kié amotor,ő is arra panaszkodott...
Az RMZ-n ott is találsz üreset, ahol nincs! Amúgy meg mindegyikkel lehet gond! Mindenki a sajátját dícséri! Azt vedd meg, amelyik jobban tetszik és jó áron van.
alulról jobban húz a crfnél, felül meg szerintem ugyanolyan erős. CRFel is mentem már, ott is lefosatam a bokám, de alul elég gyengécske volt.
OMG
Nem haza beszélek, de szerintem a legkevesebb gond a kawákkal van a szerelőd egy fütyi finoman szólva az én környezetemben is az összes Yamahának volt már váltó problémája köztük az én akkori 2takt yamimnak is
Májszelf
Kire gondolsz?
A vas az egy kémiai elem.Nem jól alakítható, rugalmatlan fém.

Amire te gondolsz az acél szelepek melyekben különböző ötvöző anyagokat használnak magas hő és dinamikai igénybevétel bírásához...

Acél szelep cserénél a szeleprugókat is illik cserélni
ja értem, és hogy viselkedik a 250es? és ez hanyas évjáratú?
Jó estét Jó szurkolást
be lett cserélve!