Na ezt akartam kawánál nincs ilyen gond. mióta meg van egyszer sem váltottam lukat rajta de furcsa nem? Amugy rmz kxf váltó nem egy ugyan az mivel kawán máshogy vannak a fogaskerekek hökezelve, ezáltal jobban birja mint az rmz-é. Másik fórumon Zöldember ennek a szakértője .
Cső!
Ha kellő módon odafigyelsz,szervízeled stb,egyik sem rossz!
Mondjuk nagyban hozzájárul a dolgokhoz hogy hogyan használod.Itt gondolok arra hogy nem feltétlenül kell rúgni a váltót,és szabályzásig forgatni ahoz hogy gyorsan haladj.
A Yamaha viszont tényleg nem rossz,de a CRF sem gagyi.
Én a kettő közül választanék!
Az RMZ-n ott is találsz üreset, ahol nincs! Amúgy meg mindegyikkel lehet gond! Mindenki a sajátját dícséri! Azt vedd meg, amelyik jobban tetszik és jó áron van.
Nem haza beszélek, de szerintem a legkevesebb gond a kawákkal van a szerelőd egy fütyi finoman szólva az én környezetemben is az összes Yamahának volt már váltó problémája köztük az én akkori 2takt yamimnak is
Amúgy meg: fairplayse@citromail.hu
Tudnál adni egy E-Mail címet?
Ha kellő módon odafigyelsz,szervízeled stb,egyik sem rossz!
Mondjuk nagyban hozzájárul a dolgokhoz hogy hogyan használod.Itt gondolok arra hogy nem feltétlenül kell rúgni a váltót,és szabályzásig forgatni ahoz hogy gyorsan haladj.
A Yamaha viszont tényleg nem rossz,de a CRF sem gagyi.
Én a kettő közül választanék!
Amúgy meg helló mindenki!
tegnap is a k8 al toltam egy csomót..és 3-4 között elég soxor üresbe ment...nemtudom miért..
de a kié amotor,ő is arra panaszkodott...
Amire te gondolsz az acél szelepek melyekben különböző ötvöző anyagokat használnak magas hő és dinamikai igénybevétel bírásához...
Acél szelep cserénél a szeleprugókat is illik cserélni