olvasd el a tesztet a mostani Motomixben. Az 550esre már azt írták túl sok Hát még a 650, az max supermotozni jó.
Egy tesztnapon volt szerencsém pár kör erejéig 550ezni, de az durva volt, nem is bírtam vele végig a 15 percet...
Tudtommal a Bergekbe a főtengely uugyanaz csak a furat változik,és ezáltal van az hogy a 450-es jóval nyomatékosabb a hosszabb erőkar miatt mint a márkatársai...
De majd úgyis jön valaki a BERG fórumből és kijavít ha nem így van
És pont ez ami nem jó abban a gépben mert terepre nem az kell hogy azzal küzködj hogy hogyan tudd a földön tartani,hanem hogy minnél könnyebb legyen kezelni!
Szabi: te Ozorai vagy? Oda megyünk motorozni tavasszal egy hét végére. Ott lakik egy bartátom anyósa/apósa, és most voltam 2 hete kolbászt tölteni náluk. Annyira megtetszett a terep hogy elhatároztuk lemegyünk
Ha ez ennyire nyomatékos már mint az FC450 a többi 450-hez képest,akkor milyen lehet az 550 és 650-es?
Neked az FC450-en az első lánckerék 13-as és a hátsó 48-as?
jó volt az hidd el...a Berg ennyivel nyomatékosabb!
exc450el összehasonlítva az exc olyan alul mintha 250es 4t lenne. ez a 450 FC nyomatékban az 525excvel van pariban, csak az valamivel erősebb. Ki kell próbálj egy Berget, úgysem hiszi el senki amíg nem ment még vele. Nem haza akarok beszélni, de nekem ez a gép jött be eddig mindközül amivel valha mentem. Az 525 tetszett meg most még nagyon, de már csak azért sem vennék, mert narancssárga. Nincs bajom a KTMel, csak mindenkinek az van, én megy nem szeretek beállni a sorba
Egy tesztnapon volt szerencsém pár kör erejéig 550ezni, de az durva volt, nem is bírtam vele végig a 15 percet...
De majd úgyis jön valaki a BERG fórumből és kijavít ha nem így van
Neked az FC450-en az első lánckerék 13-as és a hátsó 48-as?
köszönöm kérdésedet remekül vagyok,pangás van a halpiacon,úgyhogy úgy tűnik dobbantok egy rövid időre,majd csak államvizsgára jövök szerintem haza
exc450el összehasonlítva az exc olyan alul mintha 250es 4t lenne. ez a 450 FC nyomatékban az 525excvel van pariban, csak az valamivel erősebb. Ki kell próbálj egy Berget, úgysem hiszi el senki amíg nem ment még vele. Nem haza akarok beszélni, de nekem ez a gép jött be eddig mindközül amivel valha mentem. Az 525 tetszett meg most még nagyon, de már csak azért sem vennék, mert narancssárga. Nincs bajom a KTMel, csak mindenkinek az van, én megy nem szeretek beállni a sorba
na de ezt most miért kellett neki 2szer beraknia
de nem is akarok ebbe belemenni,mert minden szentnek maga felé hajlik a keze.....
mindenki olyan motoron üljön amelyiken jól érzi magát a többi szerintem már másodlagos
de nem is akarok ebbe belemenni,mert minden szentnek maga felé hajlik a keze.....
mindenki olyan motoron üljön amelyiken jól érzi magát a többi szerintem már másodlagos
Szinte alapjáratól húzott nem is kicsikét!