hát a sebességváltókar ...ahol rá van szerelve egy blokkból kiálló kis ricnis tengelyre ....
ott stabilan rajta van vagy lötyög? .....és amikor a váltókart mozgatod akkor a tengelyrész áll vagy velemozdul stabilan még akkor is ha erősen mozgatod ?
Sziasztok Én olyan yamahát még nem láttam aminek ne lett volna váltó problémája . Köztük ami nekem volt annak is a 3-ik és az 5-ik szart be meg két léptetövilla cirka 90ezer forint volt a javítás anno kb 4-5 éve.
szerintem
honnan gondolod, hogy léptetővilla ?
nem lehet , hogy csak a váltókartengely nem forgatja a kapcsolóhengert ...persze ha nem az van amit lacka mond , hogy a ricnin már lóg a váltókar és te nem tekersz semmit ......
ott a motorod a közelben ? nézzed meg.......... hogy a váltókar stabil ?
hát versenyeztek ezzel:Sam mindenki elsőre h léptető villa,egyes az van a váltokar le fel jár meg akáár ki be is,még a fogaskerékből is tört le:Sbár az lehet nem ezért egybe hazafelé
váltókart tudod csak mozgatni gondolom nem pedig a váltótengely....no para meg kell húzni a rögzítőcsavart és annyi...az axiális mozgás pedig az amit a csavar rögzítőhoronyban tud mozogni
De ha nem csodálkoznék a váltó problémán,mert még a profik se tudják szétrúgni....
ott stabilan rajta van vagy lötyög? .....és amikor a váltókart mozgatod akkor a tengelyrész áll vagy velemozdul stabilan még akkor is ha erősen mozgatod ?
honnan gondolod, hogy léptetővilla ?
nem lehet , hogy csak a váltókartengely nem forgatja a kapcsolóhengert ...persze ha nem az van amit lacka mond , hogy a ricnin már lóg a váltókar és te nem tekersz semmit ......
ott a motorod a közelben ? nézzed meg.......... hogy a váltókar stabil ?
megjöttünk
zsíírvóóóót
letört a fogaskerék és ezt honnan tudod?
Te még úgy hazamentél vele?
akkor adott a feladat blokk szét....
De ha nem csodálkoznék a váltó problémán,mert még a profik se tudják szétrúgni....