Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma is csak fényképezgetni tudtam sajnos
jaaaa,esetleg egy új légszűrőt is beledobhatsz esetleg.... se
okés én yz-f-et még úgyse szedtem szét.......exc-t annál többet
a blokkbol ami kijön a tengely azon van a váltokar,de a váltokar stabil a tengelyen,de a tengely lehet mozgatni le-fel ki-be.
hallod lacka ..most elmondom , hogy kell szétszedni a blokkját
szewa dúúúrva volt átjönni dobcsikőn ezzel a döggel,fater tolta neki 100-110,veszélyes
hát a sebességváltókar ...ahol rá van szerelve egy blokkból kiálló kis ricnis tengelyre ....
ott stabilan rajta van vagy lötyög? .....és amikor a váltókart mozgatod akkor a tengelyrész áll vagy velemozdul stabilan még akkor is ha erősen mozgatod ?
hát nem mindegy egyáltalán....szerintem nézesd meg valakivel aki tudja,hogy mit hogy hívnak és utána kiálts farkasért
Sziasztok Én olyan yamahát még nem láttam aminek ne lett volna váltó problémája . Köztük ami nekem volt annak is a 3-ik és az 5-ik szart be meg két léptetövilla cirka 90ezer forint volt a javítás anno kb 4-5 éve.
itt van igen,mármint h stabil?
hali,csak nem kész van már a gépezet?
szerintem
honnan gondolod, hogy léptetővilla ?
nem lehet , hogy csak a váltókartengely nem forgatja a kapcsolóhengert ...persze ha nem az van amit lacka mond , hogy a ricnin már lóg a váltókar és te nem tekersz semmit ......
ott a motorod a közelben ? nézzed meg.......... hogy a váltókar stabil ?
lánckerék remélem nincs nagy baja,am szétkell ehez huzni a blokkot?Meg egy léptetővilla kb mien árba van?bocsi h ennyit kérdezek
üdv
megjöttünk
zsíírvóóóót
tudomásul vettem
Fogas kerék vagy lánckerék?
nem letört a fogaskerék,csak rola egy v 2 fog,és mondom a váltokart am ki-be le-fel lehet huzni,és egybe van,megy ugy gurultam haza szépen:S
ja gondolom milyen versenyzők lehettek

letört a fogaskerék és ezt honnan tudod?
Te még úgy hazamentél vele?

akkor adott a feladat blokk szét....
Csöcs.
Üdvözlet
hát versenyeztek ezzel:Sam mindenki elsőre h léptető villa,egyes az van a váltokar le fel jár meg akáár ki be is,még a fogaskerékből is tört le:Sbár az lehet nem ezért egybe hazafelé
Amúgy szép jó estét!
váltókart tudod csak mozgatni gondolom nem pedig a váltótengely....no para meg kell húzni a rögzítőcsavart és annyi...az axiális mozgás pedig az amit a csavar rögzítőhoronyban tud mozogni

De ha nem csodálkoznék a váltó problémán,mert még a profik se tudják szétrúgni....
jo estét,,