Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah a teloszáma megvan!megtom adni azt postán leküldik ha kell!
hali én is Fehér Gézát tom neked ajánlani! nekem is ő csinálta a Kawán a hátsó telót és sztem nagyon jó munkát végzett meg korrekt is szal ő megcsinálja neked!
Sziasztok!Beszart a váltom yfz 450-em van és még egybe megmaradt meg abba megy is de log a váltokar és ki is lehet huzni vmeddig:SNem tudjátok milehet vele?
volt 1-2 érdekes dolog....mint pl...
volt 2 házi épitésü quad a tulaja azt mondta benne volt motomixben is stb...etz 250 blokkal szerelve,kocsi lökháritobol voltak kivágva az elemek stb...egész jol emg volt csinálva...de 600ezret nem adtam volna érte sajna képet nem tudtam csinálni
Fehér Géza. Pilisborosjenő.
Na szevasztok.Megjöttem a börzéröl.
szasztok!Ki tud nekem aban segiteni hogy: hátsó legéscsillapitot ki javit cegléd,kecskemét környékén!Vagy akárhol máshol,netcim is jó,vagy tel!kössz a segitséget előre!amugy gátlot,meg szárat kéne cserélni ja meg olaj gázt benne.
nagyon isteni idő volt ...reggel óta mentünk mint az állat nemrég értem haza ...nagyon jól sikerült a túra
rég volt minden ennyire hibátlan
6000,-ft +posta a kettő! Képem nincs róla, de keveset ment sx125-ön.
Isteni idő volt odakint ma,egész végig csak kanyarok gyakorlása ment oda vissza.
Volt egy kis bukfenc ma.
Idáig a hátam fájt az esés után az elmúlt a most meg a jobb karom van oda!
Szia.

Mennyiért adod? Ja és képet nem tudnál föltenni róla?

Köszi
megbeszélve!
jó reggelt ! gyurika én halálfáradt lehetek attól még ti lehozhatjátok és bedobjuk a garázsba .... kora délután mikor már látom a végét akkor csörgetlek , hogy mi a zsír ...mert ha nektek ma jó akkor kb.6 -ra idedobjátok és kész ....dobcsikőn átugrotok fél óra alatt...elég fél ötkor indulnotok
de várd meg míg szólok ..... az a tuti ...mindenképp felhívlak .....
de ez amit mondtam 99% -ig tuti ......

mi most indulunk.......süt a nap és jeges minden

ja aki jön 10:30 báger ...rajt
csákány
jó reggelt...jó zuzatást
13-as első és 50-es hátsó. 06" SX125-é volt.
XXXD
jah tenksz...Hát ez gigaLoL
olyan mint a lol. sírva röhög valamin szmájli xD x)
Tényleg valaki mondja már el hogy mit jelent az XD? ?
Arany yeah....Vagy mégse?
Cső!
milyen fitten keltem.......
Megyek is megpróbálom összekapni magam,és megyek egy kicsit motorozni.
Nem lesz egyszerű mert a tegnapi napon sikerült egy kissé lerészegedni,és négykor feküdni.Még szerencse hoogy a gyerkőcök nyolc körül kelnek,és felébresztenek akkor is ha nem akarom
Kiváncsi vagyok hogy az ivócimborám tartja e magát a tegnap megbeszéltekhez,és dresszel e már!
Amúgy ilyenkor jövök rá csak igazán hogy miért is nem iszom valami sűrűn!Elbaszott szarul tudom érezni magam ilyenkor
Nade mindegy vár a pálya!
Csővég!
még jóhogy! jó kis gép amúgy,megy önerőből 119et,lejtőn 125öt is 1ben kuplunggal kerék... és jól lehet vele stoppiezni..kanyarodni is nagyon állat vele,súlypont jó helyen van
egy 200as ecvel talán neki is vágnék de most már süt a nap..inkább a ktm lenne már kész és uuuuutca meg pálya...csak Zozóék ma motorolnak úgyhogy nem tudom hogy vihetjük e a vasat... pedig ma lenne jó mert itt van 1 céges kocsi, ilyen kikúrt nagy pözsó boxer.