Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem csak a spoilerekről van itt szó,egy pályán minden elöbb megy szét egy mocin,hamarabb elhasználódik a gép,és én ő vele endurózni szeretek mert oda való igazán,végülis enduró nem crossmoci.
Pályázni ez sok így is meg úgy is sok nem is kicsikét,ma is ment vele egy srác aki versenyez oldboyban ő is azt mondta hogy adjam el a francba mert ez supermotozni jó de terepte rettenet.
De nem is erről van szó igazán,hanem amit az elöbb írtam.
Erről nincs mi letőrjön,max te amúgy meg ez sem sokkal több mint Márió gépe csak ebben 35üó van..nem mindegy
Na, lassan eldőlök, holnap csapatunk

Tsákány
jah kössz szépen
Nincs hozzá utángyártott kaszni occsóért? Nálunk vanegy srác, aki vadiúj crf 450-et vett, és potom tízezerért szerzett rá műanyagokat. Azt már nem annyira gáz hajtogatni. A gyári cucc meg otthon pihen.
sok sikert!
hát most szarul holnap mennem kell pcésre este, kezdődika 2. felvonás
én nem adnam el helyedbe, akkor vegyel ra zuzos idomszettet, vagy vmi hohér fost, rábajlagulod azt csumi-buci..... most van egy elviekben megbizhato jo mocid, amirol tudod hogy hogy lett jaratva, mi jo rajt mi nem, és megválsz tőle
Szia pixu
hogy vagy?
jah amugy sziasztok
bammeg skyro vagyis szikra, mint vmi indián, aki füstjeleket ad, ezerszer meg lett mondva ne játsz a telefonnal
Így van sajnálom ahoz hogy ott keljek össze,vissza vele.
Nem akarom összetörni meg szétcseszni.
Mondjuk, ez igaz. A mi pályánkra én se vinnék ki ilyen vasat. Oda jó nekem esni-kelni a vén szuzuki is
aha be esett a labda az 1es mezőbe és kilőttek 6000 el és egy lábon mentem mert a másik nem akart menni
Nem kell a pénz,csak nem akarok ilyen új géppel csak pályázni oda megteszi egy ólcsobb és régebbi gép is nekem.
Vazze... már csúnyán se tudok jól beszélni
Vazza, bitangul tójjátok a hsz-okat. Már túl van a kilencvenhatodik ezresen.... Grat mindenkinek
Ruletten?
Szia Sanya
nézd mit lőttem ma
De mér? Kell a zsé? Én százszor is meggondolom, hogy eladjak-e egy motrot, ami teccik. És Te mintha ki lettél volna békülve az apriliával....
nah kb én is ilyesmit játszottam el!
Holnap jönnek megnézni ha elviszik akkor veszek egy ólcsobb gépet helyette.
Stét amúgy
Szerintem egy ilyen paripa kellene a te paramétereidhez
Elaggya a Gábor? Hát mér?