Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a 600 az kocsival volt pihenésképpen csak ott motoroltunk két napot de fárasztó utakon ..inkább fákon mentünk mint úton
yamaha1987 simán körbemotorozott volna titeket....

gratula szép teljesítmény már akkor ha a kilométereket nézzük is és nem a közbe megtett útszakasz minőségét
jah értem...hát mit nektek az a 600km
kellett ahoz egy picike kitartás..
Így van, 43 mm torokátmérővel
ugh készültek képek?
lenes a mai túrán elesett elég szépet hentergett és csoda nem tört el semmi rejte.....már jobban van
mert pénteken lementünk zalába 300 km..ott endúróztunk hétvégén mint a barom és pihenésképpen hazajöttünk ma délután megint 300 km....most estem ki a kocsiból ....
Ez csak nem egy KEIHIN injektor?
gas gas topikban mien balesetről beszél factory?
miért ájulsz el mindjárt?
ja amúgy meg mindjárt elájulok
ja most dobáltuk le a futóról a gépeket.....most értünk haza zoliegerszegi túráról....zsír volt a hétvége nagyon....
jah csak igy lazába? szép darab nagyon remélem az enyémet is meg tom faszán csinálni
szegasz

nem bírsz aludni,vagy csak most értetek haza a 7végi cspatásból?
miért ezt ki állította? Pannóniákon,Jawa-kon is dupla kipuf volt
Suzuki RM 250 1998-as
szewasztok!
A kék-fehér suzukihoz hozzáteszem: 1967-es, és nem a CRF250 az elsö crossmotor amint dupla kipufogó van
én nem tudom...én azt se tudom hogy miről beszélsz,mi az a RM?
milyen gép? lemaradtam
köszi
huhh baszki..mekora ugrás.....91 ről 98 ra....nem azért de szerintem a kawa nekem nem volt 100 as állapotában....de viszont ez az RM.....ez valami brutálisan erős....mondták hogy erős lessz ez az RM de hogy enyire?