Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CR250 a műtőasztalon
Igen és minden alkatrész olyan picike benne csoda így bírják a hajtást .
semmit
Hellotok
nem meri leirni
zé nagy mester, de a teljesítményből rendesen visszavesz nem de?
adatlap
ja vegy tekercseltek és szabályozzátok a feszültséget vagy akksis cuccal mész...vagy van olyan ledes lámpaszett ami a gyujtás áramából lopja a feszkót és egész jól világít ...de nem a világvége ahhoz képest , hogy drága....
Hello!
Mi is voltunk Súron már motorozni, nekem bejött a pálya. Ismerem nagyjábol a tulajokat is. Én is azt hallottam amugy hogy csak 2 hetente lehet menni, de mi oktoberben voltunk utoljára, lehet, hogy megváltozott már.
Üdv
Amúgy mér te hány éves vagy?
Neemm...
idősebbek közül nem ismersz senkit ?
Azért ha átszámolod km-re, még a 200 üó. se valami sok...de mondjuk az tényleg nem rossz egy ilyen kis pörgős mocitól.
szerintem a tekercstől függ a világítás...
De amúgy akiket ismerek azok a Csanaki ( osztálytársam) meg Misi...
Eddig másik motorom volt és csak erdőbe motoroztam egyedül..
Én csak most kezdemm...
kikkel jártok motorozni ?
Én is kérdezek egyet:
Mit kell szerkezteni egy crossmotorra, hogy lehessen rá lámpát tenni és üzemeljen ugy. h ki lehessen menni vele útra 85-ös TM-röl lenne szó.
Haverokkal mi azt beszéltük meg, hogy 2-3 héten belül valamelyik hétvégén kiugrunk Ebszőnybe:::
Kössz...
A vez lánc még az eredeti gyári volt benne azt még eddig nem cseréltem itt volt az ideje biztos 200óra felett volt benne.
kertváros ömv kút .. kesztölc felé mész és a szeméttelep után 300 méter kb..jobbra lent az út mellett
nekem most tutira kell 2 szimering- 10-12pénz, meg olajcsere(faszért van 2 szűrőnk ), aztán szelepek,dugó,csapágyak nem tudom,remélem nem